Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ: “ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ. ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ”

dimoskopisi

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη λάβαμε στο διαδικτυακό makeleio.gr και έχουμε την υποχρέωση να την δημοσιοποιήσουμε κρατώντας πάντα αποστάσεις αφού κατά τα λεγόμενα πρόκειται για “κρυφή δημοσκόπηση” κόμματος που προφανώς δεν είναι στη Βουλή.
“….Εν προκειμένω σας παρουσιάζω τα δικά μας δημοσκοπικά ευρήματα στην εταιρία που εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης(μαθηματικός-στατιστικολόγος).
Πρόκειται για ιδιωτική παραγγελία πολιτικού κόμματος της απελθούσας συγκυβέρνησης που δεν θα δημοσιευτεί. Τα στοιχεία αφορούν σε πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις 9-10 Ιανουαρίου του 2015 σε δείγμα 1.005 ατόμων.
Τα αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ-33,2%=146 έδρες
Νέα Δημοκρατία-28,1%=81 έδρες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-7,8%=23 έδρες
ΚΚΕ-5,2%=15 έδρες
ΠΟΤΑΜΙ-4,7%=14 έδρες
ΠΑΣΟΚ-3,9%=11 έδρες
ΑΝΕΛ-3,3%=10 έδρες
ΚΙΔΗΣΟ-2,4%
ΛΑΟΣ-2,2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ο,9%
ΤΕΛΕΙΑ-0,7%
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ-0,5%
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-0,6%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ-0,9%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ-4,5%
Δ/Ξ-Δ/Α-ΑΠΟΧΗ-1,1%
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1)Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σίγουρα το πρώτο κόμμα με διαφορά κοντά στο 5%.
2)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι άνετα το τρίτο κόμμα.
3)Οι ΑΝΕΛ είναι στο όριο να εισέλθουν στη Βουλή.
4)Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτοδύναμος. Σύμφωνα με τις έρευνες του τελευταίου μήνα -στην καλύτερη περίπτωση- θα συγκεντρώσει 148 έδρες.
5)Αν οι ΑΝΕΛ ,που κινούνται πέριξ του 3%, δεν εισέλθουν στη Βουλή οδεύουμε με βεβαιότητα σε επαναληπτικές εκλογές καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει ότι δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, ενώ το ΚΚΕ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας.
@@@ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ κρατάει αποστάσεις από την εν λόγω παρουσίαση κι αυτό γιατί είναι αφηρημένη, δεν αναφέρει όνομα κόμματος και καμία εταιρεία. Ως πολυσυλλεκτικό μέσο όμως την ανακοινώνει έστω κι αν ο γράφων το κάνει για δημιουργία εντυπώσεων
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: