Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Άρχισε τα παραισθησιογόνα ο Θεοδωράκης: “Είμαστε η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας”!

Άρχισε τα παραισθησιογόνα ο Θεοδωράκης: “Είμαστε η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας”!
Ο Θεοδωράκης όταν ήταν εμφανώς υπάλληλος του Μπόμπολα συνήθιζε να κάνει εκπομπές σχετικά με την παρακμή, προσπαθώντας να την ωραιοποιήσει. Από ότι φαίνεται του έμεινε ένα «κουσούρι» απ’ αυτή την εποχή, γεγονός που φάνηκε έκδηλα στην μετεκλογική δήλωσή του.
Τα αποτελέσματα ως γνωστόν έδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με μεγάλη διαφορά από το Ποτάμι. Αυτό σε πείσμα της σκανδαλώδους τηλεοπτικής προβολής του ετύγχανε το απόκομμα του υπαλλήλου του Μπόμπολα και του πλήρους αποκλεισμού που επεφύλασσαν τα κανάλια της διαπλοκής στην Χρυσή Αυγή.
Και όμως σε πείσμα της Βούλησης του Ελληνικού Λαού ο Θεοδωράκης βγήκε και δήλωση ότι το «Ποτάμι» είναι η «τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας».
Φυσικά αυτό δείχνει πως ο Θεοδωράκης όσο και το αφεντικό του βρίσκεται στο στάδιο της αρνήσεως, προσπαθώντας να μην πιστέψει ότι αυτός και η συμμαχία «νταβατζήδων», πολιτικών, επίορκων δικαστικών, ποινικών εγκληματιών και οικονομικών απατεώνων που πολέμησαν την Χρυσή Αυγή απέτυχε τόσο παταγωδώς να κρατήσει την Χρυσή Αυγή.
Τι θέλει να πει ο Θεοδωράκης, όμως; Ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκρατική και είναι οι υπόλοιποι; Του ανταπαντούμε ότι αυτός και οι ομοτράπεζοί του αρνήθηκαν τον διάλογο με την Χρυσή Αυγή και την απέκλεισαν από όλες τις δημόσιες συζητήσεις, επειδή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα. Αν θέλουν, λοιπόν, οι δημοκράτες ας αφήσουν ελεύθερο τον διάλογο και τους έγκλειστους Συναγωνιστές να δούμε αν μπορούν να αντιμετωπίσουν την φωνή της Αλήθειας. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: