Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σε πρωτόγνωρη παράκρουση ο Σαμαράς: θα καταργήσει το “Παρών”;

Σε πρωτόγνωρη παράκρουση ο Σαμαράς: θα καταργήσει το “Παρών”;
Η φωτογραφία δεν είναι προϊόν μοντάζ, αλλά πραγματική από την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής και ενδεικτική της ψυχοσύνθεσης και ανισορροπίας του Σαμαρά που καθόταν με το σακάκι κολλημένο στην καρέκλα, αλλά δεν καταλάβαινε τι του γινόταν... 
Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους προέβη ο πρωθυπουργός της Χούντας Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος της Βουλής, οι οποίες δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι βρίσκεται σε παροιμιώδη τρικυμία εν κρανίω!
Κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία» ο αρχιτρομοκράτης της πολιτικής ζωής του τόπου που έχει καταστήσει το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο, είπε τα κάτωθι πρωτοφανή: «Όμως, η τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι ψηφοφορία με το «παρών». Εκεί δεν θα υπάρχει «παρών». Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο», δήλωσε με βλέμμα απλανές το οποίο συναντάται σε ψυχικά διαταραγμένους. Και συνέχισε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο: «ο κάθε Βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της Πατρίδας. Εκεί δεν θα υπάρχει παρών». Στην ίδια κωμικοτραγική δήλωση και ενδεικτικό της θλιβερής κατάστασης του Σαμαρά υπήρξε και το φινάλε, όπου για τρίτη φορά δήλωσε με έμφαση: «Στην τρίτη, λοιπόν, ψηφοφορία «παρών» δεν θα υπάρχει»!
Μετά από όλα όσα έχουμε δει, δεν μένει παρά να γίνουμε μάρτυρες και της κατάργησης της επιλογής «Παρών» από τον ημιπαράφρονα δικτατορίσκο. Μόνον έτσι υφίσταται το ενδεχόμενο να εκλέξει η Χούντα Σαμαρά Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συνεχίσει κατά συνέπεια το αντεθνικό και καταστροφικό για τον τόπο, έργο της.
Καθότι όμως τα παραμύθια Σαμαρά και κυρίως, η απορρέουσα από το Μαξίμου πολιτική τρομοκρατία δεν έχουν αντίκρισμα στον Ελληνικό Λαό, στην τρίτη ψηφοφορία θα επιβεβαιωθεί η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, η οποία δεν δύναται να μεταβληθεί με βρώμικες μεθοδεύσεις: την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, η αντεθνική Χούντα γκρεμίζεται και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι ιδιαίτερα περήφανο που συνέβαλε τα μέγιστα σ' αυτό!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: