Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χάρυ Κλυν: Κατασπάραξαν την Χρυσή Αυγή, επειδή σήκωσε παντιέρα...

Χάρυ Κλυν: Κατασπάραξαν την Χρυσή Αυγή, επειδή σήκωσε παντιέρα...
Όταν ακόμα κι οι φανατικοί και ορκισμένοι εχθροί και ιδεολογικοί πολέμιοι όπως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χάρυ Κλυν παραδέχονται ότι έχει στηθεί σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, τότε σημαίνει ότι το σχέδιο για εξόντωση των Ελλήνων Εθνικιστών με συκοφαντίες και παράνομες πολιτικές διώξεις έχει αποτύχει παταγωδώς.
Σε άρθρο του στην Kontra news ο Χάρυ Κλυν σε μια αποστροφή του λόγου του έγραψε χαρακτηριστικά: "Γιωργάκη Παπανδρέου, το λάθος το έκανες... Όσο καιρό κρατούσες τα μπόσικα στη γαλαζοπράσινη γαλέρα όλα καλώς καμωμένα και τα σκυλιά δεμένα που λέει η παροιμία... Τώρα που σήκωσες παντιέρα, τα σκυλιά λύθηκαν και θα σε κατασπαράξουν... Ό,τι ακριβώς έγινε με την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".

Αν και δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση της καθεστωτικής μαριονέτας του Τζέφρυ με την Χρυσή Αυγή που σε κανένα σημείο "δεν κράτησε μπόσικα", αλλά υπήρξε ανέκαθεν αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη για το Εθνικό συμφέρον, η αλήθεια των γραφομένων του γνωστού καυστικού κωμικού συνίσταται στο γεγονός πως μια αδίστακτη κλίκα πολιτικών και δικαστικών θέλησε να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή, επειδή σήκωσε παντιέρα!
Σύντομα όμως η Αλήθεια θα λάμψει, θα έρθει η δικαίωση και όσοι ενορχήστρωσαν αυτήν την σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: