Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διεργασίες της παράνομης βουλής και απέχει από την Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διεργασίες της παράνομης βουλής και απέχει από την Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο σκευωρός Σαμαράς καλεί σε συναίνεση την παράνομη βουλή και ελπίζει πως με την Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση θα ενισχύσει το μέτωπο των λιγοστών βουλευτών που προτίθενται να ψηφίσουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Με εκβιασμούς και με περίσσιο θράσος ο καταρρέων πρωθυπουργός χρησιμοποιεί για ιδίον όφελος τα κοινοβουλευτικά θέσμια για να παρατείνει τον χρόνο παραμονής του στην εξουσία, ενθυμούμενος πως στην χώρα που κατέστρεψε υπάρχει και Σύνταγμα που ο ίδιος κατέλυσε, όταν απαιτούσε δια τηλεφώνου από την παραδικαστική παράγκα του Μαξίμου την παράνομη προφυλάκιση βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Η Νέα Δημοκρατία είχε σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια στη διάθεση της για να συζητήσει την Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά επέλεξε να επισπεύσει τις διαδικασίες, όπως ακριβώς έκανε και με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, φοβούμενη την αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που θα επιτάχυνε την οριστική διάλυση της συγκυβέρνησης και την εκλογική ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που βρίσκεται υπό πολιτική δίωξη.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις διεργασίες της παράνομης βουλής και δηλώνει ότι απέχει από την Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο Σαμαράς κατέλυσε το πολίτευμα, διάλυσε το Σύνταγμα των Ελλήνων, έκλεισε στη φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους και κατέστρεψε μια ολόκληρη χώρα μόνο και μόνο για να παραμείνει στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Αντί η βουλή να συζητάει για Συντάγματα που καταλύονται από την ίδια την κυβέρνηση, καλείται να πάρει άμεσα θέση για τις νέες αποκαλύψεις που εμπλέκουν τον πρωθυπουργό στην πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης ιστορίας και να κλείσει στη φυλακή όσους παρενέβησαν με τόσο αισχρό τρόπο τους νόμους.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: