Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Σαμαράς έδωσε εντολή για τις παράνομες προφυλακίσεις - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή για την άρση ασυλίας του για το βίντεο Μπαλτάκου δήλωσε πως ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα.
Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου ακούγεται ο Σαμαράς να δίνει εντολές στον "Παναθηναϊκάκια" (Ισίδωρο Ντογιάκο) να προφυλακίσει παράνομα τους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλο, Γερμενή και Μπούκουρα.
Η αντιπολίτευση δεν βγάζει μιλιά για αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς συνεχίζει να καλύπτει τον σκευωρό Σαμαρά. Τέλος, δήλωσε πως ο Σαμαράς πρέπει να πάει φυλακή και η Χώρα να οδηγηθεί σε ελεύθερες εκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί και θα νικήσει!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αυτή η κυβέρνηση είναι μία παράγκα, ένα καρκίνωμα που θα πρέπει ξεριζωθεί. Με κλείσατε στη φυλακή, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαθαρθεί αυτή η κυβέρνηση. Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει και πάλι με 300 βουλευτές.
Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε με το χειρότερο τρόπο και άντεξε και θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή τη δοκιμασία. Στις 25 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, θα είμαστε νικητές. Αυτοί που μας έστησαν αυτή την ιστορία, θα καταβαραθρωθούν, όταν εμείς θα εκλεγόμαστε μέσα από τα κελιά των φυλακών".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: