Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αντισυνταγματική και παράνομη η κράτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το μαχητικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα παραλειπόμενα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γ. Παπαγιάννης και Α. Βέλιος σχολίασαν το κλείσιμο των καμερών μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και τα όσα έλεγαν οι συστημικοί δημοσιογράφοι χωρίς να παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα.
Σχετικά με την ερχόμενη εκλογική διαδικασία ανέφεραν ότι είναι αντυσυνταγματικό να παραμένουν στην φυλακή οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου όπως αντισυνταγματική, παράνομη και δικαστικά έωλη ήταν όλη η διαδικασία που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά με σκοπό να υφαρπάξει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.
Κλείνοντας, τόνισαν ότι το σύστημα Σαμαρά δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει ελεύθερους τους προφυλακισμένους βουλευτές, παρά την αίτηση αποφυλάκισης που έχουν κάνει, γιατί τότε θα ξαμοληθούνε προεκλογικά και το πολιτικό κόστος που θα υπάρχει για την Νέα Δημοκρατία θα είναι τεράστιο. «Ο  Εισαγγελέας Ντογιάκος θα πράξει το δικαστικό καθήκον του μέχρι τέλος και θα κοιτάξει να τους κρατήσει μέσα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέλιος.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: