Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ...


Προς το μέρος της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα και των τουλάχιστον δύο ακόμη μελών του Επαναστατικού Αγώνα δείχνουν τα ευρήματα στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την αστυνομία τα ευρήματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό οδηγούν σε “κατασκευή” της οργάνωσης.

Οι πληροφορίες του newsit μιλούν για συνδεσμολογία που είναι γνώριμη στην Αντιτρομοκρατική από τις βόμβες της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Η συνδεσμολογία οδηγεί λοιπόν σε επανεμφάνιση της Πόλας Ρούπα και των ασύλληπτων μελών που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι δύο άτομα.




Στο “χτύπημα” του Χαλανδρίου, όπου από τύχη όπως όλα δείχνουν δεν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδρασαν τουλάχιστον δύο άτομα. Το άτομο που έχει “συλληφθεί” από την κάμερα διπλανής τράπεζας να τοποθετεί τη βόμβα και τουλάχιστον ακόμη ένας οδηγός πιθανότατα του οχήματος διαφυγής και “τσιλιαδόρος” στην ενέργεια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τόσο τον μηχανισμό για ίχνη DNA και αποτυπώματα όσο και τις κάμερες της περιοχής για να δουν το δρομολόγιο των δραστών.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: