Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Α. Ματθαιόπουλος: “Παρατείνει το Μνημόνιο ο Σαμαράς για λίγους μήνες εξουσίας” - ΒΙΝΤΕΟ

O αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, αναφέρθηκε από βήματος της βουλής επί των πρόσφατων εξελίξεων που αφορούν το νέο μνημόνιο και την υποταγή των σαμαροβενιζέλων στους διεθνείς τοκογλύφους.
Ο θλιβερός μνημονιακός πρωθυπουργός, που για μήνες διαφήμιζε το «τέλος των μέτρων», ποντάροντας πολιτικά πάνω σε αυτό το επικοινωνιακό ψέμα, αντιλαμβανόμενος το οριστικό του τέλος ενέδωσε ανοιχτά και απροκάλυπτα στις νέες εξοργιστικές απαιτήσεις των τροϊκανών.
Ο κυβερνητικός εταίρος και καρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, πιστός στη γραμμή που χάραξε για να παρουσιάζεται ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ξανά το μεγάλο ΝΑΙ κάνοντας παραδεκτό ότι το μνημόνιο θα παραταθεί... επ’ αόριστον!
Εις ότι αφορά τον χώρο της Παιδείας ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών που συνειδητά ασκούν φθηνή ανθελληνική προπαγάνδα μέσα από διδακτικά συγγράμματα και κατονόμασε τους σημερινούς «αντάρτες» της «κάθαρσης» στην Παιδεία που συμπορεύονται με πράκτορες που ευαγγελίζονται τον διαμελισμό της πατρίδας και την προσάρτηση εδαφών στην γείτονα Τουρκία.
Κλείνοντας, με αφορμή το περιστατικό Μιχελάκη, κατέδειξε την υποκρισία του πολιτικού κόσμου που όποτε βολεύεται αθωώνει δικά του παιδιά με το δικαιολογητικό της ελεύθερης άσκησης των κοινοβουλευτικών καθηκόντων των βουλευτών (ακόμα κι όταν αυτοί δωροδοκούνται) αλλά κλείνει στη φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που με τον γνήσιο πατριωτικό τους λόγο κατακρημνίζουν (και εκλογικά) τη συγκυβέρνηση των μνημονίων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: