Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟΝ «ΠΟΓΚΡΟΜΙΣΤΗ» ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ;

dendias_syiangwgi7
Γράφει ο Αντίοχος
Τελικά, την έκανε τη μεγάλη έκπληξη ο φον Αντωνάκης! Και διόρισε υπουργό Εθνικής Αμύνης τον «πογκρομιστή» Δένδια.
Αφήνοντας… μπουκάλα τους μνηστήρες, σερνικούς και θηλυκούς, φανερούς και… μουλωχτούς (πρόεδρο Πανοκαμμένο, Καρατζαφέρη, Ντόρα κ.λπ.).
Και βέβαια, δεν επρόκειτο για δική του απόφαση. Ο φον Αντωνάκης απλώς την διεκπεραίωσε. Η εντολή για την υπουργοποίηση του «πογκρομιστή» ήρθε από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, από το γνωστό λόμπι, του οποίου ο Δένδιας είναι αποδεδειγμένα (με πιο χτυπητό παράδειγμα τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής…) ο πιστότερος των πιστών. Αυτός που τα κάνει όλα και… συμφέρει, χωρίς ερωτήσεις και αντιρρήσεις.
Κι έχει μεγάλη σημασία η τοποθέτηση Δένδια στο συγκεκριμένο υπουργείο, το μόνο που έχει απεριόριστη προβολή και μηδενικό πολιτικό κόστος. Είναι κατά τα φαινόμενα το δαχτυλίδι της διαδοχής του φον Αντωνάκη, μιας διαδοχής που θα γίνει μια κρύα νύχτα του Μαρτίου, τη νύχτα των εκλογών!
Από κει και πέρα, μένει να δούμε αν ο Δένδιας εφαρμόσει και στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης κατά των… υπόπτων για συμπάθεια στην Χρυσή Αυγή, τις ίδιες πογκρομικές πατέντες που εφήρμοσε στα Σώματα Ασφαλείας (έρευνες στα σπίτια, δημόσια διαπόμπευση κ.τ.λ.). Αυτές που ευφυώς δεν εφήρμοσε ο παμπόνηρος Αβραμόπουλος, γιατί δεν ήθελε να «ξυστεί» στη «γλίτσα του τσοπάνη». Στην περίπτωση που τις εφαρμόσει ο «πογκρομιστής» Δένδιας, θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, διότι άλλο Σώματα Ασφαλείας κι άλλο Ένοπλες Δυνάμεις. Και ο νοών νοείτω…
http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: