Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ηθικός αυτουργός ο Λοβέρδος στον ξυλοδαρμό των Εθνικιστών Εκπαιδευτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικών του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών εντός σχολικού κτηρίου κατά την διεξαγωγή των εκλογών των δασκάλων.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η συγκεκριμένη ερώτηση αφορά ένα περιστατικό που αποτελεί τον κανόνα μέσα στα πλαίσια αντιμετώπισης του νομίμου αγώνα της Χρυσής Αυγής. Η επίσημη πολιτεία έχει εξαντλήσει κάθε όριο υποκρισίας παριστάμενη την δημοκρατική κυβέρνηση αλλά έχει βάλει παράνομα στην φυλακή τον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Από την άλλη πλευρά, η Αριστερά προβαίνει σε ξυλοδαρμούς όσων δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτούς. Το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών ασχολείται με την ελληνοποίηση της Παιδείας που έχει χάσει κάθε εθνικό χαρακτήρα. Στο σχολείο της Θεσσαλονίκης όπου πήγαν οι εκπαιδευτικοί για να λάβουν μέρος σε νόμιμες διαδικασίες για την ανάδειξη οργάνων ξυλοκοπήθηκαν και μερικοί εστάλησαν στο νοσοκομείο.
Κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης δεν καταδίκασε το περιστατικό εκτός από τον υφυπουργό που το καταδίκασε σήμερα λόγω της επίκαιρης ερώτησης που έλαβε χώρα στην Βουλή. Ο Συναγωνιστής επισήμανε την βία που ασκείται εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως οι ξυλοδαρμοί, η τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών και η δολοφονία των Αγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Ο ηθικός αυτουργός του εν λόγω περιστατικού είναι ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος με την ίδρυση του συνδικαλιστικού οργάνου είχε δηλώσει: «Εγώ θα τους απαγορεύσω και αυτοί ας πάνε στα δικαστήρια». Ο Λοβέρδος με αυτήν του την δήλωση δείχνει ότι δεν σέβεται τίποτα. Τέλος, ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι το περιστατικό αυτό αποτελεί τον κανόνα στα πλαίσια αντιμετώπισης του κόμματος, αλλά δεν πρόκειται να κάμψει τον νόμιμο πολιτικό μας Αγώνα. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: