Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Η Κύπρος είναι Ελληνική: Μεγαλειώδης εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Η Κύπρος είναι Ελληνική: Μεγαλειώδης εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο
Την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, πραγματοποίησαν εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνέδριο με θέμα "Η Ευρώπη προ των ευθυνών της, 31 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο".


Αφορμή του εν λόγω συνεδρίου ήταν η συμπλήρωση 31 ετών από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και φυσικά η ανανεωμένη, αυτές τις μέρες, επιθετικότητα των Τούρκων στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και η ταυτόχρονη αύξηση των επιθετικών ενεργειών και στον Ελλαδικό χώρο.


Η πραγματική αιτία βέβαια ήταν άλλη. Η πραγματική αιτία ήταν η υποχρέωση που νοιώθουμε σαν Έλληνες Εθνικιστές, τόσο από την Κύπρο όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα, να κάνουμε αυτό που κανένας μέχρι σήμερα από τους φοβισμένους πολιτικούς, δήθεν ηγέτες, του έθνους μας δεν τόλμησε να κάνει.

Να φωνάξουμε μέσα στην καρδιά της Ευρώπης για τα δίκαια του Ελληνισμού και να γίνει γνωστή σε όλους η τουρκική θηριωδία και βαρβαρότητα, η συνεχιζόμενη κατοχή του 37% του νησιού και να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε τα εγκλήματα αυτά και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φέρουμε την Τουρκία προ των ευθυνών της.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός, Γεώργιος Επιτήδειος και ο κύριος Λάμπρος Φουντούλης. Επίσης ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου και εκ μέρους του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυγής ο Συναγωνιστής Άγγελος Ιωάννου.


Δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση τους, στην εκδήλωση παρευρέθησαν Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο και συγκεκριμένα ο Ευρωβουλευτής του γερμανικού NPD κος Udo Voigt, και αντιπροσωπείες Εθνικιστών από το Βέλγιο τόσο από την Φλάνδρα όσο και από την Βαλλονία, την  Ουγγαρία, την Σερβία, την Ιταλία και την Συρία.


Η λήξη της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς αντήχησε μέσα στις αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος και ο Ύμνος του Κινήματός μας.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: