Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι αριστεριστές με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά – Τίποτε δεν μπορεί να αγγίξει τους Εθνικιστές!

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι αριστεριστές με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά – Τίποτε δεν μπορεί να αγγίξει τους Εθνικιστές!
Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν
Κορυφώνουν τις προκλήσεις οι «ιδεολογικοί» συνοδοιπόροι των δολοφόνων, με στόχο τον αποπροσανατολισμό από την ουσία της σημερινής ημέρας. Πέραν των αντισυγκεντρώσεων που οργάνωσαν, με «εντολή Σαμαρά», έφτασαν μέχρι του σημείου να επιχειρήσουν να βεβηλώσουν το μνημείο των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.
Δεν γνωρίζουν, φαίνεται, τα άνανδρα θρασίμια της αριστεράς, λόγω των υλιστικών καταβολών τους, ότι οι Ήρωες πέρα από Αθάνατοι είναι και Άφθαρτοι και Αξέχαστοι.
Ως εκ τούτου οι όποιες προκλήσεις των ανάξιων και αξιοπεριφρόνητων δεν δύνανται να αποπροσανατολίσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες από το σκοπούμενο της ημέρας, δηλαδή από μία σεπτή Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Γιώργο και τον Μάνο, των οποίων η ανάμνηση είναι πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα.
Ήδη οι Συναγωνιστές αποκαθιστούν τις όποιες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο Μνημείο και το απόγευμα στις 18:30 που όλοι οι Χρυσαυγίτες θα είναι παρόντες στην Λεωφόρο Ηρακλείου, οι ασχήμιες των αριστεριστών θα είναι απλώς παρελθόν.
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: