Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Καταγγελία: οι «δημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ ζητούν απολύσεις δημοσιογράφων που τους κάνουν κριτική!

Καταγγελία: οι «δημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ ζητούν απολύσεις δημοσιογράφων που τους κάνουν κριτική!
Παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον σχόλιο, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, υπό τον τίτλο «”πράσινη” κυρία ζητά απολύσεις».
«Είναι δυνατόν; Ναι, κι όμως είναι! Αναφερόμαστε σε γνωστή κυρία η οποία κινείται πέριξ του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και καμώνεται ότι… παίζει με την υπεράσπιση δικαιωμάτων διαφόρων μειονοτήτων, με συχνές παρουσίες σε ΜΜΕ, με εν γένει δραστηριότητες που πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις. Η εν λόγω κυρία απαίτησε, λοιπόν, από εκδότη εβδομαδιαίας εφημερίδας να απολύσει δημοσιογράφο επειδή, λέει, της έκανε σφοδρή κριτική! Ναι, όπως το διαβάζετε! Μάλιστα, ο εκδότης υπέκυψε. Δοξάστε τη!»
Το περιοδικό δεν αναφέρει όνομα, επομένως δεν χρειάζεται να το κάνουμε ούτε από την δική μας μεριά. Είναι, όμως, ολοφάνερο σε πιο πρόσωπο αναφέρεται. Ο λόγος για τον οποίο αναδημοσιεύουμε το σχόλιο αυτό είναι για να φανεί η αλαζονεία που διαχρονικά διακατέχει το ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και τώρα, που βρίσκονται σε κατάσταση προχωρημένης πολιτικής αποσύνθεσης, επιμένουν να φέρονται ως εξουσιομανείς, έχοντας την θλιβερή εντύπωση ότι παραμένουν παντοδύναμοι. Το θλιβερό αυτό παράδειγμα προς αποφυγή της μεταπολίτευσης, το κόμμα που κοινωνικοποίησε την διαφθορά, έδωσε επιστημονική ιδιότητα στα σκάνδαλα και έκλισε σ΄ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, ακόμα και στον επιθανάτιο πολιτικό του ρόγχο, συνεχίζει να προκαλεί.
Οι μεγάλοι αυτοί «δημοκράτες» αναγνωρίζουν ως σωστό μόνο ότι εξυπηρετεί τα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους. Δεν αντέχουν την κριτική, ούτε και στο πιο απλοϊκό άρθρο. Μόνο που οι «ένδοξες» ημέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν την νεκρώσιμη ακολουθία για το κομματικό αυτό πτώμα και σε λίγο χρονικό διάστημα η Δικαιοσύνη θα έχει πολλά να μελετήσει για τα έργα και τις ημέρες των πάσης φύσεως πρασινοφρουρών, λαμβάνοντας την απόφασή της ανεπηρέαστη από τα ψέματα των μιντιαρχών που τόσα χρόνια είχαν σχέση αλληλένδετων συμφερόντων μαζί τους.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: