Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Και στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών Ακινήτων είναι μπλεγμένη η εγκληματική συμμορία της ψοφοδεξιάς

Και στο σκάνδαλο των Ολυμπιακών Ακινήτων είναι μπλεγμένη η εγκληματική συμμορία της ψοφοδεξιάς
Η κυβέρνηση ξόδεψε εκατομμύρια για τα Ολυμπιακά Ακίνητα και ακολούθως τα άφησε να ρημάξουν, με σκοπό να τα ξεπουλήσει έναντι πινακίου φακής. Αυτή την τρομακτική αλήθεια είχε παραθέσει ο Συναγωνιστής, Ηλίας Παναγιώταρος, στην ομιλία του από βήματος Βουλής, στις 30 Μαρτίου, δηλαδή προ έξι μηνών.
Η εισαγγελική παραγγελία ήρθε να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, ασκώντας δίωξη για κακουργηματική απιστία εναντίον του Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος είχε διοριστεί «φυτευτός» ως πρόεδρο της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα», με προφανή σκοπό να εισπράττει μισθό χωρίς να κάνει τίποτα.
Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στην Βουλή, ώστε να αρθεί η ασυλία του για τα περαιτέρω. Δεν θα έπρεπε, όμως, να διερευνηθεί η βεβαιότητα ότι ο Σταμενίτης δρούσε με άνωθεν εντολές, ώστε να ξεπουληθούν όσο όσο τα εν λόγω ακίνητα; Θα άρει, άραγε, η Βουλή την ασυλία του Σταμενίτη ή μήπως θα προστατευτεί εν όψει της προεδρικής εκλογής, της ψήφου εμπιστοσύνης και υπό τον φόβο «μην ανοίξει το στόμα του»;
Βεβαίως υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που συντείνει στο να μην αρθεί η ασυλία του κ. Σταμενίτη. Δεν είναι Χρυσαυγίτης, ώστε να αρθεί η ασυλία του ασχέτως της δικογραφίας και να οδηγηθεί στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες. Ζούμε, άλλωστε, στην χώρα που μόνο οι εχθροί της κλεπτοκρατίας φυλακίζονται, ακόμα και χωρίς στοιχεία.
Όλοι οι υπόλοιποι, όπως π.χ. το ζεύγος Γριβέα, αφήνονται ελεύθεροι προκειμένου να συνεχίσουν το κλεπτοκρατικό τους έργο, έστω και αν είναι βέβαιοι φυγής και τέλεσης νέων αδικημάτων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: