Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η.Παναγιώταρος: H «Ελληνική Αυγή» είναι κάθετα αντίθετη στην μνημονιακή “αξιολόγηση” που οδηγεί σε απολύσεις - ΒΙΝΤΕΟ


Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου εναντιώθηκε την μνημονιακή πολιτική της «αξιολόγησης» που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση με εντολή της τρόικα.

Η «Ελληνική Αυγή» είναι κάθετα αντίθετη στην αξιολόγηση των υπαλλήλων, όπως την ζητά ο υπουργός της τρόικα Κ. Μητσοτάκης, όπως είναι κάθετα αντίθετη και σε κάθε είδους μνημονική υποχρέωση που έχουν αναλάβει ή θα αναλάβουν στο μέλλον οι πολιτικοί συνεργάτες των δυναστών της Πατρίδας μας.
Δεν πιστεύουμε πως οι πολιτικοί απόγονοι της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν το πρόβλημα στο δημόσιο τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν δικαίωμα να ζητούν... "αξιολογήσεις" που στην πράξη αθωώνουν εκείνους που έκαναν τις προσλήψεις, μεταφέροντας την ευθύνη στα γραφεία προσωπικού.
Οι υπηρεσίες έχουν τους μηχανισμούς και τις διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ελέγξουν τυχόν υπηρεσιακές ανεπάρκειες στα μορφωτικά προσόντα των υπαλλήλων τους και μπορούν να σταματήσουν τις όποιες αδικίες, ενώ μέσω των υπηρεσιακών συμβουλίων μπορούν να εκτοπίσουν εκείνους που παράνομα απολαμβάνουν τα οφέλη του δημοσίου, ως υπάλληλοι. Τακτική και διαδικασία που συνέβαινε έως σήμερα, αλλά ατρόφησε ακριβώς εξαιτίας εκείνων που ήθελαν το ... "πολιτικό αλισβερίσι" και σήμερα ζητούν την αξιολόγηση.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: