Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά ποιος είστε κ. Ψαρρά;

Τελικά ποιος είστε κ. Ψαρρά;
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Τελικά σε αυτή την κοινωνία σε αυτές τις τραγικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτισμικές συνθήκες, σε αυτή την συνεχώς επιδεινούμενη παρακμιακή κατάσταση επιβίωσης, αν είσαι πονηρός, καιροσκόπος, συκοφάντης και λασπολόγος και όλες αυτές τις ιδιότητες της καλύπτεις πίσω από ένα αριστερό, ριζοσπαστικό και επαναστατικό προσωπείο, δεν πάς χαμένος. Αν προσποιείσαι τον υπέρμαχο της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης και πείσεις τον κόσμο, ότι έχεις κάτι διαφορετικό να πεις, περνάς ζωή χαρισάμενη.
Μέχρι και επιδοτήσεις από το Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών μπορείς να πάρεις για τα συγγραφικά σου «δημιουργήματα», φθάνει φυσικά να διαπραγματεύονται συγκεκριμένο θέμα και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας.
Ο λόγος για τον γνωστό και μη εξαιρετέο αστοαριστερό και καλοζωισμένο δημοσιογράφο κύριο Δημήτρη Ψαρρά και την χρηματοδότηση της έκδοσης του μεθοδευμένου και συγκροτημένου σε έντυπη μορφή ψεύδους του, με τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή, μπροστά στην Δικαιοσύνη».
Φυσικά το πρώτο ερώτημα που μας έρχεται, είναι από πού και ως πού το αστικό κατεστημένο μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται και υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου χρηματοδότησε έναν δηλωμένο μαρξιστή και καλά υπέρμαχο των εργαζομένων και της ταξικής πάλης προκειμένου να εκδώσει το βιβλίο του κατά της Χρυσής Αυγής. Ήτοι με ποία λογική το αστικό καθεστώς ενίσχυσε οικονομικά έναν εχθρό του, για να προχωρήσει σε έντυπη καταγγελία, εναντίον αυτών που αποτελούν το παρακρατικό όπλο του ιδίου συστήματος και μέσο καταστολής των εργασιακών κινητοποιήσεων (όπως μας χαρακτηρίζουν οι αριστεροί σαλτιμπάγκοι) ;
Αλήθεια δεν φαίνεται λίγο παράλογο; Ο εχθρός του κεφαλαιοκρατισμού να χρηματοδοτείται από το κεφάλαιο για να βλάψει την Χρυσή Αυγή, που είναι το κρυφό του εργαλείο (σύμφωνα πάντα με τις αριστερές δοξασίες). Τελικά μήπως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο;
Μήπως ο κύριος Ψαρράς είναι, για να χρησιμοποιήσουμε την αριστερή διαλεκτική «πράκτορας του κεφαλαίου» με αριστερό και επαναστατικό προσωπείο και χρηματοδοτείται από το κεφάλαιο προκειμένου να συκοφαντεί και να ψεύδεται εις βάρος των πραγματικών του εχθρών που δεν είναι άλλοι από το Εθνικιστικό Κίνημα;
Και επιπλέον η μόνη άνευ αμφισβήτησης στοιχειοθέτηση και επιβεβαίωση των όσων διαδίδει είναι αυτή καθαυτή η ιδιότητά του ως «αριστερού» και «αντισυστημικού» και όχι αποδεικτικά στοιχεία και επιβεβαιωμένες μαρτυρίες; Ας μην λησμονούμε ότι όλο το πόρισμα Βουρλιώτη βάσει του οποίου η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η εγκάθετη κυρία Κουτζαμάνη ξεκίνησε τις διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και των βουλευτών της τρίτης (μέχρι στιγμής πολιτικής δύναμης) της Χώρας, στηρίχθηκε σε λεχθέντα και ρήσεις του κυρίου Ψαρρά.
Κοινώς σε ψεύδη και μπαρούφες, άνευ αποδεικτικών στοιχείων και μαρτυριών. Τελικά κρίνοντας εντελώς αντικειμενικά, ίσως ο κύριος Ψαρράς να την αξίζει την χρηματοδότηση από την φράου Μέρκελ.
Ο άνθρωπος παρήγαγε τόσο έργο. Επιστράτευσε την φαντασία και σε ένα «λογοτέχνημα» έγραψε όλα αυτά για την Χρυσή Αυγή, τα οποία ο κύριος Βουρλιώτης τα ξεπατίκωσε σχεδόν αυτούσια στο πόρισμα του. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο αγαπητός «μαρξιστής δημοσιογράφος» υλοποιώντας το κυρίαρχο σύνθημα του Γαλλικού Μάη «Η φαντασία στην εξουσία» -στην συγκεκριμένη περίπτωση η δικαστική εξουσία- στήριξε και στην κυριολεξία καθοδήγησε την δικαιοσύνη στην ατραπό του ψεύδους, της συκοφάντησης και της λασπολογίας. Λοιπόν δεν την αξίζει την χρηματοδότηση; Εκτός αυτού ο άνθρωπος κάνει υπερωρίες ως προσκεκλημένος στα διάφορα κατάπτυστα ΜΜΕ, όπου με το περισπούδαστο, ελαφρώς κουρασμένο που υποδεικνύει εμπειρία και διανοούμενο ύφος του, το οποίο σημειωτέον αποκλείει και την παραμικρή μορφή αμφισβήτησης, ομιλεί κατά της Χρυσής Αυγής λες και σε αυτόν τον πλανήτη είναι το μόνο νοήμον όν που γνωρίζει την Αλήθεια, τα παρόντα και τα μέλλοντα.
Για την οικονομική εξαθλίωση, για τον κόσμο που υποφέρει, για τους δυστυχείς αυτόχειρες, για την άκρατη εγκληματικότητα δεν έχει να πει ή να σχολιάσει κάτι. Το αντικείμενο του ως «πράκτορας του Κεφαλαίου» και πλέον φανερά έμμισθος, είναι ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Όλοι εσείς που διαβάζετε το παρόν Συναγωνιστές, επισκέπτες, φίλοι, αναζητητές συνειδητοποιείστε μόνον αυτό.
Ο κύριος Ψαρράς και όλοι οι ψευτοεπαναστάτες Ψαρράδες του είδους του, που υπηρετούν πιστά το αστικό καθεστώς και τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης ούτε πεινάνε, ούτε είναι άνεργοι, ούτε στέλνουν τα παιδιά τους νηστικά στο σχολείο, ούτε σκέφτονται με ποιο τρόπο θα πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ούτε κοιμούνται και ξυπνούν μέσα στην απόγνωση και την απελπισία. Δεν έχουν γείτονες, πεινασμένους και εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες που αποζητούν ευκαιρία να εισβάλλουν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν και να τους δολοφονήσουν. Για αυτούς ο ήλιος ανατέλλει και δύει και οι επιδοτήσεις και οι χορηγίες, είτε ως συγγραφείς, είτε ως μέλη ΜΚΟ, είτε ως διανοούμενοι, είτε με έναν γενικευμένο χαρακτηρισμό ως προπαγανδιστές της αντεστραμμένης πραγματικότητας, κατατίθενται αφειδώς.
Πλησιάζει όμως ο καιρός που η Αλήθεια θα λάμψει, ο Ήλιος θα ανατείλει ξανά πάνω από τον Παρθενώνα και το άθλιο παιχνίδι και η σκευωρία που στήθηκαν εις βάρος της Χρυσής Αυγής θα καταρρεύσουν συμπαρασύροντας μαζί τους όλους τους υπεύθυνους, όλους τους επίορκους, συκοφάντες, ψεύτες, δολοπλόκους και συνωμότες.
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: