Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Τούρκοι αρνούνται το άνοιγμα ελληνικού σχολείου στην Ίμβρο και ο Σαμαράς απαντά με... τζαμί στην Αθήνα

Οι Τούρκοι αρνούνται το άνοιγμα ελληνικού σχολείου στην Ίμβρο και ο Σαμαράς απαντά με... τζαμί στην Αθήνα
Η κρατούσα άποψη θέλει τους Έλληνες «ρατσιστές» και «ξενόφοβους», γι' αυτό άλλωστε οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου από τη ψοφοδεξιά μέχρι τα απώτατα άκρα της αριστεράς, ψήφισαν τον εκτρωματικό και αντεθνικό «αντιρατσιστικό» νόμο.
Πώς όμως μπορούν να χαρακτηριστούν οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων αυτών, όταν η γειτονική μουσουλμανική χώρα αρνείται ακόμη και το άνοιγμα ελληνικού σχολείου για τους λίγους Έλληνες μαθητές της Ίμβρου;
Η είδηση έχει ως εξής: Έλληνες οι οποίοι κατάγονται από την Ίμβρο αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους προκειμένου να επιστρέψουν στη γη των προγόνων τους. Θέλησαν μάλιστα να κινήσουν τις διαδικασίες για το άνοιγμα σχολείου (γυμνασίου και λυκείου) ούτως ώστε να διευκολυνθεί η φοίτηση των παιδιών τους. Οι σχετικές ενέργειες ξεκίνησαν από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ οι Έλληνες Ίμβριοι παρέμεναν αισιόδοξοι, μετά από τις διαβεβαιώσεις των τουρκικών αρχών πως το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.
Παρά ταύτα και εν μέσω μιας περιόδου έξαρσης της «ελληνοτουρκικής φιλίας» -έτσι ισχυρίζονται οι κυβερνώντες, τα κόμματα της Αριστεράς, ο δημοσιογραφικός και «πνευματικός» κόσμος- οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν μόλις προ της ενάρξεως της σχολικής χρονιάς πως το σχολείο δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αιτία το γεγονός πως «υπάρχει ένας όρος στην τουρκική νομοθεσία που λέει ότι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που ιδρύονται μετά την 1η Σεπτεμβρίου, μπορούν να λειτουργήσουν από το επόμενο έτος»!
Είναι πασιφανές ότι οι Τούρκοι βρήκαν μια εύσχημη δικαιολογία ούτως ώστε να αποτρέψουν το ενδεχόμενο λειτουργίας του ελληνικού σχολείου στην Ίμβρο. Στην ιδιόμορφη αυτή έκφραση «φιλίας» από μέρους Τούρκων, η ελληνική πολιτική ηγεσία, ήτοι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και η κλίκα των ολιγαρχών του πλούτου που τους αβαντάρει, απαντούν με την επίσπευση των διαδικασιών για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας (το οποίο υπενθυμίζουμε πως υπήρξε προσωπική απαίτηση του Ερντογάν από τον Σαμαρά) ενώ παράλληλα φιμώνονται οι ελληνικές φωνές αντίδρασης στην αθρόα λαθρομετανάστευση μέσω του αντιρατσιστικού νόμου.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν μια πραγματικότητα σαφώς διαφορετική και αντιδιαμετρικά αντίθετη από εκείνη που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και βεβαίως τα κόμματα του ραγιαδισμού.
Το δόγμα «σφάξε με αγά μου να αγιάσω» δεν είναι υπό σκέψη αλλά υπό πλήρη εφαρμογή από τις δυνάμεις που δρομολογούν την καταστροφή του Ελληνισμού.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: