Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά από χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Δεν λυγίζουμε! Φωτορεπορτάζ

Ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά από χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Δεν λυγίζουμε! Φωτορεπορτάζ
Έναν χρόνο μετά από τότε που ξεκίνησε ο βρώμικος και ανηλεής πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής με τις πολιτικές διώξεις και τις παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος, χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην Χούντα Σαμαρά: Δεν λυγίζουμε!

Παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις, τις δολοφονίες, την λάσπη και την φίμωση και με τους αθώους Συναγωνιστές στα κελιά της Τιμής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, όπως επεδίωκαν οι σκευωροί και οι εχθροί του Ελληνισμού, αλλά γιγαντώθηκε και συνεχίζει ολοένα να κερδίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Οι φυλακές όχι μόνο δεν εξαφάνισαν την Χρυσή Αυγή όπως έλεγε ο Σαμαράς, σύμφωνα με την ομολογία Μπαλτάκου, αλλά την εδραίωσαν ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και σύντομα θα βρίσκεται στην θέση της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

Την γεμάτη παλμό και πάθος συγκέντρωση Αντίστασης στην Αθήνα άνοιξε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Αθηνών, Συναγωνιστής Γιάννης Βουλδής, ο οποίος τόνισε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες χιλιάδες Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά της Χούντας Σαμαρά κι όταν αποφυλακιστούν και δικαιωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι Συναγωνιστές θα βουλιάξουμε την Αθήνα!

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, επεσήμανε ότι οι ψευτοδημοκρατές και τα λαμόγια της δημοσιογραφίας έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα των δύο Αθανάτων Συναγωνιστών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Από το Μέτωπο Νεολαίας, η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου τόνισε ότι συνεχίζουμε αδιάκοπα τον Αγώνα και ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος εξέφρασε την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και δικαστικά ανοσιουργήματα, το οποίο συνεχίζεται με την υποκριτική ανοχή και σύμπραξη των κόμματων του "δημοκρατικού τόξου".

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης τόνισε πως ετοιμαζόμαστε ολοταχώς για τις εκλογές που δεν είναι μακριά και πως για μια ακόμη φορά θα αναδειχθούμε νικητές, γιατί έχουμε το Δίκιο και τον Θεό με το μέρος μας.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους σε όλα τα πεδία, σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στην Βουλή και την Ευρωβούλη. Ούτε τα κελιά, ούτε οι φυλακές θα σταματήσουν τους Εθνικιστές!

Στην συνέχεια με το βροντερό σύνθημα: "Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμη μια φορά!" ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τους χιλιάδες συγκεντρωμένους.
Η δυναμική συγκέντρωση αντίστασης ολοκληρώθηκε με τους χιλιάδες Εθνικιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: