Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Φρικιαστική έκθεση Unicef: 300 παιδιά έχουν σκοτώσει μέχρι τώρα οι Σιωνιστές στην Γάζα

Φρικιαστική έκθεση Unicef: 300 παιδιά έχουν σκοτώσει μέχρι τώρα οι Σιωνιστές στην Γάζα
Αποτροπιασμό προκαλούν τα δεδομένα που παραθέτει έκθεση της Unicef για την Γάζα, σχετικά με τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει το κράτος – τρομοκρατική οργάνωση του Ισραήλ. Σύμφωνα με την έκθεση «από τις 8 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου έχουν καταγραφεί οι θάνατοι 296 παλαιστίνιων παιδιών», εκ των οποίων «τουλάχιστον 203 παιδιά ήταν μικρότερα των 12 ετών».
Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί όνειδος όχι μόνο για τους Ισραηλινούς, αλλά και για τους υποκριτές της Ουάσινγκτον, των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και της Ε.Ε., οι οποίοι χύνουν «κροκοδείλια δάκρυα» για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, αλλά παραλλήλως δεν πράττουν τίποτε για να σταματήσουν αυτά. Μέχρι και σε λυγμούς ξέσπασε εκπρόσωπος του ΟΗΕ εμπρός σε αυτή τη θηριωδία, όμως ξέχασε να διατάξει δράση, όπως θα έκανε σε κάθε περίπτωση που οι θηριωδίες θα ευνοούσαν τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα.
«Κροκοδείλια δάκρυα» για τις θηριωδίες, αλλά ούτε μια απλή επίπληξη για αυτούς που συνεχίζουν έως και τώρα να προμηθεύουν τους σιωνιστές τα όπλα, με τα οποία σκοτώνουν παιδιά. Ο λόγος, φυσικά, για τους αμερικανούς, οι οποίοι «δεν εγκρίνουν» την χρήση όπλων για δολοφονίες βρεφών, αλλά συνεχίζουν να δίνουν χρήματα και όπλα στο Ισραήλ για αυτή ακριβώς την χρήση.
Μας κοροϊδεύουν πως ο σύγχρονος δυτικός κόσμος, στηρίζεται στις "αρχές του ανθρωπισμού" και όχι των συμφερόντων. Αν υπάρχουν πράγματι αυτές οι αρχές και αν πράγματι ο Δυτικός Κόσμος στηρίζεται σε αυτές τις αρχές, θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ταγοί του Ισραήλ, προκειμένου να λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: