Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Bloomberg: Η πολιτική των Σαμαροβενιζέλων καταστρέφει τα απομεινάρια της ελληνικής οικονομίας

Bloomberg: Η πολιτική των Σαμαροβενιζέλων καταστρέφει τα απομεινάρια της ελληνικής οικονομίας
Μία εντελώς διαφορετική εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας παρουσιάζει το διεθνές πρακτορείο Bloomberg. Η εικόνα που παρουσιάζει το Bloomberg εξηγεί γιατί η κυβέρνηση έχει σημάνει άτακτη επικοινωνιακή υποχώρηση, περιοριζόμενη σε επικοινωνιακή σκύλευση της αρχαιολογικής ανακαλύψεως στην Αμφίπολη και των υποκριτικών ψευδοαντιδράσεων βουλευτών της συγκυβέρνησης για ένα νομοσχέδιο που οι ίδιοι ψήφισαν.
Η εικόνα του Bloomberg πέραν του ότι συνάδει με την επικοινωνιακή τακτική της συγκυβέρνησης, εξηγεί και κάποια «ανεξήγητα» (αν κάποιος πάρει σοβαρά την κυβερνητική προπαγάνδα που απορρέει από κρατικοδίαιτα μέσα όπως το MEGA) φαινόμενα, όπως το ότι το Χρηματιστήριο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση παρά την «ανάπτυξη» της Ελληνικής Οικονομίας, την «άνοδο» του τουρισμού και γενικότερα παρά το “success story”.
Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο οι όποιοι επενδυτές είχαν απομείνει στην Ελλάδα, αναχωρούν άρον – άρον μην αντέχοντας άλλο τους Σαμαροβενιζέλους. Λίγο η συνεχής άκρατη και άμετρη φορολόγηση που «σκοτώνει» εν τη γενέσει της την όποια επιχειρηματικότητα (εκτός και αν κάποιος είναι «ημέτερος» ή καναλάρχης – εργολάβος), λίγο το ρωσικό εμπάργκο που έφερε η ξενόδουλη πολιτική της χούντας του μνημονίου, οι επενδυτές φεύγουν με ραγδαίους ρυθμούς.
Είναι βέβαιο μετά από τις τελευταίες αυτές εξελίξεις και παρά τα όσα λένε οι εκπρόσωποι της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά ότι έρχονται και άλλες δύσκολες μέρες για τους Έλληνες. Τα χαμένα έσοδα από τις κινήσεις τους, θα χρησιμεύσουν στο μέλλον για την επιβολή ενός νέου μνημονίου (ονομασμένου αλλιώς για προφανείς λόγους) και εν τέλει τον λογαριασμό για τις εμμονές τους, θα τον πληρώσουν και πάλι οι Έλληνες. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: