Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» σε Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησο και Ήπειρο - Φωτορεπορτάζ

Ορκίστηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» σε Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησο και Ήπειρο - Φωτορεπορτάζ
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο προαύλιο της παλιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και να χειροκροτήσει τους εκλεγμένους εκπροσώπους της Ελληνικής Αυγής, Χρυσομάλλη Νικόλαο, Γραικό Φώτη (αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης) και Σιώη Νικήτα (αντιπεριφέρεια Σερρών). 

Την εκδήλωση προσπάθησαν να αμαυρώσουν με την παρουσία τους οι αριστεριστές του ΑΝΤΑΡΣΙΑ – ΚΕΕΡΦΑ, που παρά την εκτεταμένη κινητοποίηση με αφίσες και ανακοινώσεις, δεν ήταν περισσότεροι από 15 άτομα. Με την ανοχή της αστυνομίας κατάφεραν να εισχωρήσουν στο χώρο και να αναρτήσουν πανό, ενώ φώναζαν εμετικά συνθήματα χαρακτηριστικά της ποιότητας και του ήθους τους, απαιτώντας την αποπομπή των εκλεγμένων Χρυσαυγιτών ή ακόμη και την εκτέλεση τους, με συνοπτικές διαδικασίες «λαϊκού δικαστηρίου».

Αδιαφορώντας για τη γραφική ολιγομελή “παρεούλα”, η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά με τον καθιερωμένο αγιασμό και θρησκευτικό όρκο, πού τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, τον οποίο έδωσαν τα μέλη της πλειοψηφίας, της μείζονος μειοψηφίας και της Ελληνικής Αυγής, ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν τον πολιτικό όρκο.

Το πρόβλημα ήταν ότι καθένας από τα αποκόμματα της αριστεράς επιθυμούσε να ορκιστεί και σε διαφορετικό πράγμα, αφού κανείς δεν διαθέτει ούτε τιμή ούτε υπόληψη, ενώ έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Έτσι άλλος ορκίστηκε στους εργαζόμενους, άλλος στον παππού και τη γιαγιά του, ενώ ο εκπρόσωπος του Ανταρσία δεν ορκίστηκε καθόλου, προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους με τις προσθήκες που επέβαλαν να εκφωνηθούν.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, Νίκος Χρυσομάλλης τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει τη θέληση και τη δύναμη να εργαστεί για το συμφέρον του λαού, που την εμπιστεύτηκε στην Κεντρική Μακεδονία και διαβεβαίωσε του πάντες ότι οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν αποδείξει, στα δύο χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, ότι ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους και όσα λένε προεκλογικά να τα κάνουν πράξη στη συνέχεια. «Η δύναμή μας πηγάζει από το λαό και υπέρ αυτού θα αγωνιστούμε».
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τον Ελληνικό Εθνικισμό όπου η Χρυσή Αυγή έχει δυο πλέον ορκισμένους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου έγινε η Τελετή Ορκωμοσίας.

Αγαπητοί Πελοποννήσιοι ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει από σήμερα Έργο για την Πρόοδο και Ανάπτυξη της Πελοποννήσου από το χαράκωμα της αντιπολιτεύσεως. Τούτες τις ώρες η σκέψη μας είναι στον έγκλειστο Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας που αδίκως στερούνται της Ελευθερίας τους.

Κατά την τελετή ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος τόνισε ''την ανάγκη Εθνικής Ενότητας για να βγούμε από την κρίση''. Εμείς προσθέτουμε ότι Εθνική Ενότητα θα επιτευχθεί μόνο όταν αρθεί η εις βάρος του Αρχηγού και των άλλων Συναγωνιστών μας η άδικη φυλάκιση και δίωξη. Η αποφυλάκιση θα αποσοβήσει έναν εθνικό διχασμό και θα βοηθήσει στο θέμα της Εθνικής Ενότητας.

Ο Συνδυασμός μας ξεκινά το έργο του με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον της Πελοποννήσου οπού είναι γνωστά τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Δ.Α.ΔΟΛΤΣΙΝΙΑΔΗΣ
Περιφέρεια Ηπείρου
Σήμερα 30/08/2014 και πρωινή ώρα 10.00 χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων έγινε η ορκωμοσία των δύο εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο» Αναγνώστου Κωνσταντίνου και Μπαρτζώκα Σπυρίδωνα.

Και οι δύο Σύμβουλοι έδωσαν θρησκευτικό όρκο όπως αρμόζει σε κάθε Έλληνα Εθνικιστή και καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος που βρισκόταν εντός της αίθουσας τελετών.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: