Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Η συγκυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία

Η συγκυβέρνηση καταργεί την κυριακάτικη αργία
Η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου εκτελώντας ακόμα μια φορά πιστά της εντολές των κατοχικών δυνάμεων του Βερολίνου ξαναχτύπησε.
Μετά τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μνημόνια που βυθίζουν στην ανεργία και την ανέχεια τον ελληνικό λαό αποφάσισαν να ρίξουν το τελειωτικό χτύπημα στους Έλληνες εργαζομένους και μικρομεσαίους παίζοντας το παιχνίδι των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ με την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.
Ένα από τα θεσμοθετημένα, με ΑΙΜΑ, εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων καταργείται. Αυτό το μέτρο θα είναι η ταφόπλακα σε δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δίνουν τιτάνιο αγώνα για να επιβιώσουν μέσα στη παγκόσμια οικονομική κρίση καθώς, όχι μόνο διαλύεται κάθε εργασιακή σχέση αλλά τις οδηγεί σε λουκέτο, καθώς δε θα μπορούν να ανταποκριθούν στα λειτουργικά τους έξοδα πράγμα που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την ανεργία. Οι δοσίλογοι ενεργούν βάση σχεδίου.
Μια Έλλαδα με διαλυμένη οικονομία. Χωρίς καμία παραγωγική βάση. Όλο το χρήμα έξω και οι Έλληνες, φτωχοί, δυστυχισμένοι, απελπισμένοι, άνεργοι, να φοβούνται να υπερασπίσουν το δίκιο τους γιατί θα τους λένε ''ρατσιστές'' και ''φασίστες''.
Δεν μας έφταναν οι αθρόες εισαγωγές κινεζικών προϊόντων...
Δεν μας έφταναν τα ξένα προϊόντα που πωλούνται στα γερμανικά πολυκαταστήματα. Δεν μας έφτανε το παρεμπόριο με τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που με την ανοχή της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, καθώς και λαθρολάγνων δημάρχων, καταπατούν κάθε νόμο και υγειονομική διάταξη καθώς λειτουργούν τα παράνομα μαγαζιά τους χωρίς να αποδίδουν ούτε ΦΠΑ.
Με αυτό τον άδικο και αθέμιτο ανταγωνισμό είναι δεδομένο ότι ακόμα και οι εναπομείναντες υγιείς εμποροβιοτέχνες θα εξοντωθούν!
Η Κυριακή είναι παραδοσιακά ημέρα εκκλησιαστικής λειτουργίας, ξεκούρασης και οικογενειακού μαζέματος στο μεσημεριανό τραπέζι. Οι υποστηρικτές της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας είναι οι ίδιοι κατοχικοί λακέδες που έχουν στο σχέδιό τους τη γενική Εθνοκοινωνική αποδόμηση.
Η Χρυσή Αυγή βρισκεται πάντα στο πλάι του ‘Ελληνα εργαζόμενου, ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. Είναι κάθετα αντίθετη σε αυτό το αντεργατικό και εθνοδιαλυτικό μέτρο που θέλει να βυθίσει ακόμα πιο πολύ στην ανέχεια τους Έλληνες και να τους καταστήσει εν τέλει σκλάβους στην ίδια τους την Πατρίδα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: