Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Άτακτη υποχώρηση της Χούντας για το «αντιρατσιστικό»: Ο Χαρακόπουλος ζητά να συζητηθεί στην Ολομέλεια

Άτακτη υποχώρηση της Χούντας για το «αντιρατσιστικό»: Ο Χαρακόπουλος ζητά να συζητηθεί στην Ολομέλεια
Την άμεση απόσυρση του αντιρατσιστικού εκτρώματος από το Β' θερινό τμήμα της Βουλής, ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Χαρακόπουλος.
Η δήλωση του βουλευτή έρχεται σε συνέχεια επιστολής την οποία υπογράφουν 38 βουλευτές της ψοφοδεξιάς, δια της οποίας επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο εάν δεν συμπεριληφθούν σε αυτό οι γενοκτονίες των Χριστιανών της Ανατολής.
Η ύπουλη κίνηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να επαναφέρει άρον-άρον το επαίσχυντο και ανθελληνικό νομοσχέδιο προς ψήφιση στο β θερινό τμήμα της Βουλής, φαίνεται πως δεν θα έχει τα προσδοκώμενα για την κυβέρνηση αποτελέσματα. Αιτία ο φόβος των βουλευτών της ΝΔ από τις σφοδρές επικρίσεις και αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και αναμένεται να ενταθούν εάν προχωρήσει η ψήφιση του νομοθετικού αυτού εκτρώματος.
Εξαιτίας της κατακραυγής από συλλόγους και σωματεία Ποντίων, Μικρασιατών και Αρμενίων, μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΝΔ προχώρησε στην επίδοση επιστολής μέσω της οποίας δηλώνεται η πρόθεση να καταψηφισθεί το νομοσχέδιο εάν δεν προστεθούν σε αυτό οι κυρώσεις για εκείνους που αρνούνται τις Γενοκτονίες των Χριστιανών της Ανατολής. Η εξέλιξη αυτή υποχρέωσε τον βουλευτή της ΝΔ Χαρακόπουλο να ζητήσει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο από το θερινό τμήμα και να συζητηθεί στην Ολομέλεια, «οπότε κάθε βουλευτής θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Μια τέτοια κίνηση θα σημάνει την άτακτη υποχώρηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, καθώς η πατριδοκάπηλη δεξιά θα βρεθεί προ ενός σοβαρού πολιτικού διλήμματος: να ικανοποιήσει τους σιωνιστές και την εγχώρια διεθνιστική αριστερά και να περιφρονήσει τους Έλληνες Μικρασιάτες και Πόντιους ή να ικανοποιήσει τους τελευταίους προκαλώντας την δυσαρέσκεια των σιωνιστικών οργανώσεων και των κομμάτων της αριστεράς;
Είναι προφανές ότι η πιθανή διενέργεια πρόωρων εκλογών και η μαζική ροή ψηφοφόρων από την πατριδοκάπηλη ΝΔ προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί μια παράμετρο βαρύνουσας σημασίας για τις αποφάσεις της Χούντας Σαμαρά. Εάν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή και ο φόβος της ενδυνάμωσής της, η ψοφοδεξιά δεν θα επιδείκνυε τον παραμικρό δισταγμό να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο το οποίο στρέφεται με μίσος εναντίον των Ελλήνων, εξυπηρετώντας αναμφίβολα, συγκεκριμένα σιωνιστικά συμφέροντα.
Στην περίπτωση κατά την οποία ο πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί στους σιωνιστές την ψήφιση του νομοσχεδίου, όπως κατά παρόμοιο τρόπο έπραξε με την εξαπόλυση των πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής, τότε καθίσταται βέβαιο πως η Χούντα και δη ο ψοφοδεξιός της βραχίονας θα βρεθεί προ πολιτικού αδιεξόδου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: