Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Αποφυλακίστηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Αποφυλακίστηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, του οποίου την προσφυγή έκανε δεκτή το Συμβούλιο Εφετών, κατά την σημερινή αποφυλάκιση του προέβη στις εξής δηλώσεις:
"Το γεγονός της αποφυλάκισης μου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει λάβει τέλος. Η ανθελληνική συγκυβέρνηση συνεχίζει να κρατά έγκλειστους τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά βουλευτές και τον Αρχηγό του Κόμματος, κατόπιν ωμής παρέμβασης στους δικαστικούς κύκλους τους οποίους ελέγχει απόλυτα.
Ας αποτελέσει η αποφυλάκιση μου παράδειγμα προς μίμηση και για τους λοιπούς Συναγωνιστές μου, οι οποίοι, όπως εγώ έτσι κι αυτοί, είναι κατηγορούμενοι όχι για πράξεις, αλλά για Ιδέες. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος, για Πατρίδα, Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Δικαιοσύνη!"
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν μετέδωσε την είδηση της αποφυλάκισης του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου, για να μην επηρεαστεί θετικά η κοινή γνώμη και να μην γίνει αντιληπτό στο πανελλήνιο ότι αυτή η άθλια πολιτική σκευωρία οδεύει προς την οριστική κατάρρευση της.

Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Δήλωση Νίκου Αντωνιάδη για την αποφυλάκιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου:
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: