Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής - Γερμανική εφημερίδα: Έρχεται νέο μνημόνιο με άλλη ονομασία

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής - Γερμανική εφημερίδα: Έρχεται νέο μνημόνιο με άλλη ονομασία
Ολοένα και περισσότεροι βλέπουν την πραγματικότητα ξεκάθαρα, παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης και των φιλικών της ΜΜΕ. Πολλές φορές, μάλιστα, οι αληθινές ειδήσεις έρχονται από το εξωτερικό και έτσι μαθαίνουμε αλήθειες που η λογοκρισία της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου δεν μπορεί να αποκρύψει.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), η οποία κάνοντας λόγο για την πρόσφατη επίσκεψη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην χώρα μας υποστηρίζει ότι οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν ένα νέο «πακέτο διάσωσης» για την Ελλάδα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα το τρίτο αυτό πακέτο θα έχει άλλη ονομασία, προκειμένου να μην δημιουργηθεί και πάλι αγανάκτηση στον Ελληνικό Λαό.
Αναλύοντας την επίσκεψη Γιούνκερ η FAZ γράφει ότι «Η κυβέρνηση Σαμαρά ελπίζει να πάρει από τους δανειστές της ένα τρίτο πακέτο βοήθειας, αλλά το οποίο θα έχει άλλο όνομα. Η βοήθεια θα κρύβεται πίσω από ευφημισμούς, του τύπου “παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δισεκατομμυρίων που έλαβε από τις χώρες της ευρωζώνης και μείωση των επιτοκίων”».
Συνεχίζοντας η FAZ τονίζει ότι «Η πλειονότητα των οικονομολόγων συμφωνεί ότι η Ελλάδα χωρίς τρίτο πακέτο, με όποιο όνομα κι αν πάρει, δεν θα μπορέσει να ισοσκελίσει μακροχρόνια τον προϋπολογισμό της».
Το δημοσίευμα της FAZ δικαιώνει τα όσα έχουμε υποστηρίξει στο παρελθόν, ότι η κυβέρνηση θα «καταργήσει» τα μνημόνια με το να τους αλλάξει απλώς ονομασία. Στους ευφημισμούς, έτσι κι αλλιώς, ο Σαμαράς και το επιτελείο του τα πάνε μια χαρά. Το νέο «πακέτο διάσωσης» θα αποκτήσει μια νέα κωδική ονομασία, με παραπλανητική ηχώ, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων θα ονομαστούν «αναπροσαρμογή», οι απολύσεις «ευελιξία στις κινήσεις των επιχειρήσεων», η αύξηση των ορίων ηλικίας στην συνταξιοδότηση «επιμήκυνση στην εργασιακή παραγωγή» και άλλους τέτοιους πομπώδεις χαρακτηρισμούς, που επιχειρούν να καλλωπίσουν την άθλια και πανάσχημη πραγματικότητα. Η επικοινωνιακή προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ θα δράσει άμεσα υπέρ της κυβέρνησης, προσπαθώντας να ξεγελάσει και να υπνωτίσει και πάλι τον Ελληνικό Λαό. Γι αυτό, άλλωστε, και η κυβέρνηση φρόντισε να περάσει τον νόμο εκείνο που εξυπηρετεί τα σχέδια των «βαρόνων» των μίντια. Η αλληλοεξυπηρέτηση κυβέρνησης και μεγαλοεκδοτών πατάει πάνω στη προστασία των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους και στην συνεχιζόμενη εξαπάτηση των Ελλήνων. Την ώρα που ο Σαμαράς και ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» Βενιζέλος με απύθμενο θράσος και αναίδεια ψευδολογούν ασύστολα, ότι «σκίζουν τα μνημόνια», καθώς και το ότι «βλέπουν φως στο τούνελ», στην πραγματικότητα είναι έτοιμοι να βυθίσουν τον Τόπο ακόμη περισσότερο στον βούρκο με την υπογραφή ενός τρίτου, πολύ χειρότερου, μνημονίου στο οποίο για επικοινωνιακούς λόγους (όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα) θα δώσουν άλλη ονομασία.
Η όσο το δυνατόν ταχύτερη πτώση αυτής της αντεθνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης αποτελεί επιτακτική ανάγκη.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: