Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σε παροξυσμό η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά για να επιβάλλει το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Σε παροξυσμό η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά για να επιβάλλει το ξεπούλημα της ΔΕΗ
Η χουντάρα Βενιζέλου – Σαμαρά έκλεισε πρόωρα τη Βουλή με το πρόσχημα ότι δήθεν δεν υπάρχει επείγον κοινοβουλευτικό έργο. Στην πραγματικότητα η πρόθεση της ήταν πρώτον να παραγραφούν τα αδικήματά Βενιζέλου για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και δεύτερον να περάσουν σημαντικότατα νομοσχέδια μέσα από τα ελεγχόμενα θερινά τμήματα.
Ένα από τα νομοσχέδια που εσπευσμένα και με την διαδικασία του κατεπείγοντος εισήχθησαν στα θερινά τμήματα της Βουλής ήταν το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Και σχετικά με το συγκεκριμένο αυτό νομοθέτημα ξεπουλήματος είναι που αρχίζουν για άλλη μία φορά τα «περίεργα».
Η κυβέρνηση διέταξε την επιστράτευση των απεργών. Το πρώτο που έχουμε να παρατηρήσουμε σχετικά με την κίνηση αυτή της κυβέρνησης είναι ότι στα χρόνια του μνημονίου έχουν πραγματοποιηθεί οι μισές και πλέον επιστρατεύσεις απεργών από το 1974 και μετά. Συγκεκριμένα από το 1974 και μετά έχουν πραγματοποιηθεί 12 επιστρατεύσεις, εκ των οποίων οι 6 μετά το 2010 και οι 4 από το 2013 και μετά. Δηλαδή από τις συνολικά 12 επιστρατεύσεις της μεταπολίτευσης, οι τέσσερις έχουν γίνει από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά.
Το δεύτερο που χρήζει σχολιασμού στην όλη υπόθεση είναι πως η απόφαση Μητσοτάκη να παραμείνει ανοιχτό το Εθνικό Τυπογραφείο για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να τυπώσει τα φύλλα πορείας, υπεγράφη πριν από την απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με το παράνομο ή όχι των απεργιακών κινητοποιήσεων. Είναι μέντιουμ άραγε ο κ. Μητσοτάκης ή ήξερε εκ των προτέρων την απόφαση του δικαστηρίου; Έχοντας ως γνώμονα το γεγονός ότι η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά έχει καταλύσει την διάκριση των εξουσιών και το πολίτευμα, συμπεραίνουμε ότι μάλλον δεν είναι μέντιουμ.
Έτσι για άλλη μία φορά δημιουργούνται δύο στρατόπεδο, αμφότερα των οποίων είναι υπεύθυνα για την κατάντια του Δημόσιου τομέα. Από την μία πλευρά η κυβέρνηση των ρουσφετιών που με την ασυδοσία της και το πελατειακό κράτος, διέλυσε το δημόσιο, και από την άλλη οι άεργοι συνδικαλιστές που ευθύνονται για την θλιβερή εικόνα του δημοσίου. Οι μεν θέλουν τώρα να ξεφορτωθούν τις δημόσιες επιχειρήσεις και οι δε θέλουν να διαφυλάξουν το γεγονός ότι όντας άεργοι θησαυρίζουν με τον ιδρώτα άλλων.
Αμφότερα τα κίνητρά τους είναι υποκριτικά και καταστροφικά για τον Ελληνικό Λαό. Η ΔΕΗ δεν πρέπει να ξεπουληθεί, γιατί αποτελεί τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και μία νευραλγική κρατική δομή. Από την άλλη μεριά δεν πρέπει να διαφυλαχθεί το φέουδο του κάθε αρχισυνδικαλιστή που δεν δουλεύει ποτέ και προετοιμάζεται για τα βουλευτικά έδρανα κοροϊδεύοντας τους εργαζομένους και τον κόσμο. Σας παραθέτουμε την πραγματική λύση στο πρόβλημα του Δημοσίου από την σελίδα με τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Να μη ζει ο Δημόσιος τομέας εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου. Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης.
Σχετικά με την επίταξη των εργαζομένων της ΔΕΗ, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων Βενιζέλος και Σαμαράς βρίσκονται σε παροξυσμό και αγωνίζονται με κάθε μέσο για την άμεση επιβολή των ανθελληνικών μνημονιακών μέτρων. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της ελληνικής ενέργειας. Απαιτούμε άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας πηγών και εκμετάλλευσή τους προς όφελος του ελληνικού λαού και μόνο.»
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: