Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

NOSOKOMEIO-MESOLOGGI-680x365

Ο Βουλευτής μας Β’ Αθηνών, Γ. Γερμενής επισήμανε με την ερώτησή του το σημαντικό πρόβλημα που ανακύπτει από το κλείσιμο κλινικών στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» του Μεσολογγίου.
Μέσα στη γενική διάλυση της υγείας δεν ήταν δυνατόν να γλιτώσει ούτε η Ιερά πόλις του Μεσολογγίου. Δεν αναρωτιόμαστε για το πώς οι ιθύνοντες περί της προστασίας της υγείας του ελληνικού Λαού το κατάφεραν κι αυτό! Αυτό θα συνέβαινε αν ήταν θέμα ανικανότητας. Όταν όμως έχει εγκριθεί η πρόσληψη γιατρών, όπως και αν τους βαφτίζουν (επικουρικούς ή μη) και δεν προσλαμβάνονται τη στιγμή που κλείνει η Μαιευτική- Γυναικολογική κλινική, που εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή και η μονάδα τεχνητού νεφρού, ξεμένοντας παράλληλα ο χειρουργικός τομέας με ειδικευόμενους, οι οποίοι όσο λαμπροί επιστήμονες και αν είναι, στην παρούσα φάση είναι άπειροι και περιορισμένων δυνατοτήτων, τι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε για τα μυαλά αυτών που διοικούν το υπουργείο Υγείας;
Επί πλέον, ο ένας και μοναδικός αναισθησιολόγος που υπάρχει (ακόμα!), πόσο θα εργάζεται; Ποια περιστατικά θα καλύπτει κατά προτεραιότητα; Έχει συνειδητοποιήσει κανείς, ότι σε όλο τον χειρουργικό τομέα και στις ΜΕΘ εμπλέκεται σε σημαίνοντα πρωταγωνιστικό ρόλο, ο αναισθησιολόγος;
Αν συνυπολογίσουμε όλα τα παραπάνω, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι πρόκειται περί «σκοπούμενης» ενέργειας, προκειμένου να υπονομευθεί ακόμα ένα Νοσοκομείο!
Η κρίσιμη παρατήρηση και επισήμανσή μας είναι ότι το προδοτικό σχέδιο των ταγών των μνημονίων, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διαλύσει τελείως τη Δημόσια περίθαλψη, δημιουργώντας μια έντεχνη, βαθμιαία, αλλά με μεγάλα βήματα διείσδυση των ιδιωτικών συμφερόντων και έναν απροκάλυπτο διαχωρισμό των ασθενών σε «έχοντες» και «μη έχοντες»!
Τι θα κερδίσουν από αυτό; Φαινομενικώς, όχι δημοσιότητα! Όταν όμως έχουν στην απόλυτα δικαιοδοσία τους τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού και δεδομένης της ευπιστίας, μεγάλου μέρους του πληθυσμού, μπορεί να θεωρούν ότι προέχει η υποχρέωση που έχουν αναλάβει απέναντι στους εντολείς τους, ώστε να διαλύσουν την Ελλάδα και να εξολοθρεύσουν τον ελληνικό Λαό!
Πλανώνται πλάνην οικτρά, όμως, γιατί την τελευταία κουβέντα δεν την έχει πει, ακόμα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Αλεξοπούλου Ρουχωτά Σταματίνα
Υπ. Σύμβουλος- Ψυχοθεραπεύτρια

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: