Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

"Οι Έλληνες στρατιώτες πεινάνε" - Ένας Έφεδρος γράφει -και σοκάρει !!!


Κραυγή θυμού και αγωνίας από έναν Έφεδρο. Ένα κείμενο που αναφέρεται στους Έλληνες στρατιώτες και στην παραμελημένη πάντα εφεδρεία. Ο τίτλος που ο συντάκτης του έχει επιλέξει μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς υπερβολικός. Όχι όμως και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο υπογράφων “Έλληνας Έφεδρος”.

Διαβάστε τι γράφει:


Οι ‘Ελληνες Στρατιώτες πεινάνε!!!
κ.Πρωθυπουργέ το γνωρίζετε;;;

Έχουν περάσει 40 ολόκληρα χρόνια από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, 19 Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, 29 Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, 60 Αρχηγοί Επιτελείων και κανείς δεν είχε την ανθρώπινη ευαισθησία ν’ασχοληθεί με τα παιδιά του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, του χρηματοδότη και των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ούτε η Αριστερά της Προόδου ως Αντιπολίτευση.

Από την στιγμή που ο Έλληνας Στρατιώτης – Υπαξιωματικός – Έφ.Αξιωματικός, περάσει την Πύλη του Στρατοπέδου, καταθέτοντας την πολιτική του ταυτότητα, καταθέτει ταυτόχρονα την Αξιοπρέπειά του και όλα τα Δημοκρατικά του Δικαιώματα, παύει να είναι πολίτης, είναι είλωτας των Στρατιωτικών κανονισμών, του Συστήματος που έγραψαν Άλλοι, Κρατικοδίκαιοι, για τα δικά τους συμφέροντα και μόνο(sic), ανεξέλεγκτοι, αισθανόμενοι ως οι μοναδικοί της φιλοπατρίας , δηλαδή “Το Άλας της Γης”, χωρίς Δημοκρατική Διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς των Εφέδρων, Αντισυνταγματικά και Απάνθρωπα,
Αποφάσισαν και Διέταξαν.

Στρατός όμως με νηστικό Στρατιώτη και χορτάτο Αξιωματικό γίνεται;;;

Άπαντες Ασεβείς Αγνώμονες και Ανιστόριτοι, λησμονώντας οτι στην χώρα μας την Επανάσταση – Απελευθέρωση την έκαναν μόνοι τους οι σκλαβωμένοι Έλληνες Πολίτες που έγιναν Οπλίτες της Επανάστασης και του Πολέμου, χωρίς Μεραρχίες – Ταξιαρχίες – Συντάγματα και τάγματα, μόνοι τους με τους Καπεταναίους τους, χωρίς καράβια Πολεμικά.. Σιταροκάικα με πανιά λιγοστά είχαμε και βάρκες μπουρλοτιέρικες είχαμε.. Κράτος δεν είχαμε.. Μόνο ψυχή και τρέλα για λευτεριά είχαμε.. Μουστάκες τότε είχαμε και γεμάτες φουστανέλες..!

Από το 1865 οι Έλληνες Έφεδροι έχουν προσφέρει το 90% των φονευθέντων και έχουν κερδίσει το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.. Ανήκει σε εμάς από τους παππούδες μας.

Το ΣτΕ δικαίωσε τους Ένστολους Στρατιωτικούς – Σώματα Ασφαλείας – Αποστράτους, αλλά για τους Εφέδρους Πολίτες – Οπλίτες καμία δικαίωση. 8,5 ευρώ είναι το ωρομίσθιο του Γερμανού πολίτη, 8,5 ευρώ ο μηνιαίος μισθός του Έλληνα Στρατιώτη-Υπαξιωματικού, 550 ευρώ το μήνα είναι για τον Έφεδρο Αξιωματικό ο μισθός του (τροφή εις χρήμα δηλαδή). Με αυτά τα χρήματα υποχρεώνεται να αγοράσει όλες τις Στρατιωτικές Στολές του, να πληρώσει το ενοίκιο του στη φρουρά που θα υπηρετήσει, το φαγητό του, το καθαριστήριο του, τα έξοδα μετακινήσεων του, τα τηλεφωνήματα του στους γονείς και την αγαπημένη του.
Όλοι οι Έφεδροι υπηρετούμε ανασφάλιστοι , ο Στρατός είναι ο Ασφαλιστικός εργοδότης μόνο για τους Μόνιμους Στρατιωτικούς Υπαλλήλους, για τους Εφέδρους Αξιωματικούς – Οπλίτες όχι μόνο δεν τους ασφαλίζει αλλά καλούμεθα να πληρώνουμε οι ίδιοι για την αναγνώριση της Στρατιωτικής μας Θητείας και τις εργοδοτικές εισφορές του Στρατού που δεν κατέβαλε. Εάν ένας εργοδότης δεν καταβάλει εργοδοτικές εισφορές εκτός των υψηλών προστίμων , διαπράττει ποινικό αδίκημα και οδηγείται στην φυλακή.. Ε λοιπόν για τον εργοδότη του Έλληνα Στρατιώτη δεν υπάρχει υπεύθυνος. Αρχή Δικαίου του Ελληνικού Κράτους και της Δημοκρατίας μας δεν υπάρχει, για τους Στρατεύσιμους – Εφέδρους.

Και επειδή γνωρίζουμε οτι κανείς Υπουργός δεν ασχολήθηκε με τα παλιοφάνταρα και τους παλιοεφέδρους διαχρονικά, επειδή τα τελευταία χρόνια κατήργησαν και τις ετήσιες Επιστρατευτικές Ασκήσεις Εφέδρων στις Ένοπλες Δυνάμεις μεταφέροντας τα χρηματικά οικονομικά κονδήλια σε άλλους «Κωδικούς», ολοφάνερα αποδεικνύεται οτι κάποια συμφέροντα, Οικονομικά – Συντεχνιακά επιθυμούν με την διάσπαση της Εθνικής Ομοψυχίας του Στρατεύματος , με δόλιους σκοπούς.
Εάν ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνησή μας, η Αντιπολίτευση, οι Βουλευτές μας και οι Δημοσιογράφοι δεν επέμβουν ΑΜΕΣΑ, με αισθήματα Πατριωτικής Ισότητας και Δικαιοσύνης στον Ιερό Θεσμό του Ενεργού Πολίτη - Οπλίτη, που επί 2.500 χρόνια υπηρετούμε τις ίδιες Αξίες και Ιδανικά, τότε θα έχουν συντελέσει και πάλι σε μια νέα Ελληνική τραγωδία.. Ο Θεός μαζί μας Έλληνες.


Με την παράκληση δημοσίευσης και όχι μόνο.


Και για την υπογραφή,
Μιχαήλ Ρωσίδης
Έλληνας Έφεδρος

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: