Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ: Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις από την Τ.Ο. Πειραιά !!


Το θερμόμετρο μπορεί να έδειχνε 38 βαθμούς Κελσίου και να ήταν ένα καλοκαιρινό πρωινό του Σαββάτου, μα κάποιοι είχαν επιλέξει να μην βρίσκονται σε ξαπλώστρες...


Ακόμη μια μεγαλειώδης δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο (12/07) στο κέντρο του λιμανιού. Παρόντες ήταν οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος - Βουλευτής ΄Β Αθηνών, Σωτήρης Δεβελέκος - Μέλος της Κεντρικής επιτροπής και Παναγιώτης Πιπίνης - Μέλος του πενταμελούς συμβουλίου της Τ.Ο. Πειραιώς.


Με αφετηρία τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης, οι συναγωνιστές πέρασαν και έδωσαν το μήνυμα του Ελληνισμού στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης όπως στον σταθμό του ηλεκτρικού και στην πλατεία Κοραή, καθώς διέσχησαν κεντρικούς δρόμους όπως η Εθνικής Αντιστάσεως, Γούναρη, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σωτήρως Διός και άλλες.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν ζεστή και έσπευσε να λάβέι με ευχαρίστηση το υλικό της δράσης (εφημερίδες - ενημερωτικά φυλλάδια - dvd)


Ας το ακούσουν καλά λοιπών οι θλιβεροί πολιτικοί μας αντίπαλοι, πως μέχρι να λάμψει η πραγματική αλήθεια και όχι αυτή της ψευτοδημοκρατίας τους, ούτε διακοπές θα κάνουμε, ούτε θα αναπαυτούμε έστω για μια μέρα. Για κάθε μια αδικία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου εις βάρος των Ελλήνων, θα ξεχύνονται στους δρόμους και στις πλατείες εκατοντάδες Εθνικιστές μέχρι να η Ελλάδα να επιστρέψει σε χέρια Ελλήνων!
Το προηγούμενο αμέσως μετά την λειτουργία των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, κλιμάκια συναγωνιστών της Τοπικής διέδωσαν την φωνή της αλήθειας και της οργής σε όλα τα διαμερίσματα του Πειραιά και στην πλειοψηφία των Δήμων που σχηματίζουν την περιφέρεια, (Νίκαια, Κορυδαλλός, Πέραμα, Κερατσίνι). 


Αμέσως μετά την παράνομη απόφαση των παραδικαστικών επίορκων για την προφυλάκιση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, οι Έλληνες Εθνικιστές άρχισαν να δίνουν τις πρώτες απαντήσεις στο εκφυλισμένο και βρόμικο πολιτικό σύστημα. 
ΔΕΝ λυγίζουμε, ΔΕΝ αναπαυόμαστε!

Το θερμόμετρο μπορεί να έδειχνε 38 βαθμούς Κελσίου και να ήταν ένα καλοκαιρινό πρωινό του Σαββάτου, μα κάποιοι είχαν επιλέξει να μην βρίσκονται σε ξαπλώστρες...

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: