Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ελευθέριος Συναδινός: Στην Ελλάδα δρα μια Σαμαρική δικτατορία με επίορκους δικαστικούς που φυλακίζει πολιτικούς της αντιπάλους


Εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έθεσε το μείζον θέμα με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός.
Ο Στρατηγός ευστόχως παρομοίασε την Σαμαρική δικτατορία με άλλες παρόμοιες κυβερνήσεις, όπως στην Νιγηρία και κατήγγειλε την παραβίαση της ελευθερίας του λόγου, μέσω μίας κλίκας επιόρκων που φυλακίζουν εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού άνευ στοιχείων και ενδείξεων ενοχής.
Κύριε Πρόεδρε και κυρίες / κύριοι
Η Νιγηρία μια Αφρικανική και η Ελλάδα μια Ευρωπαϊκή χώρα διαφέρουν σε πολλούς τομείς. Ομοιάζουν όμως ως χώρες στο εύρος της διαφθοράς των πολιτικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Οι κεντρικές τους κυβερνήσεις, είναι ανάλγητες προς το λαό, και παρανομίες βουλευτών και Υπουργών, με την συνεργασία των πολιτικών κομμάτων δεν οδηγούνται στη Δικαιοσύνη. Στη Νιγηρία η δράση των οργανώσεων Μπόκο Χαράμ και Ανσαρού αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού. Το δήθεν πρότυπο ανάπτυξης  σκεπάζει τα πραγματικά προβλήματα, με σκοπό την πολιτική του επιβίωση και την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων. Αναρωτιέμαι όμως, είναι δυνατόν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να αδιαφορεί  για παρανομίες εντός των κρατών-μελών του και να ασχολείται με την γειτονιά του;
Στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπούς με τη συνδρομή της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας έχει εγκαθιδρύσει μια ιδιότυπη δικτατορία.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Μπόκο Χαράμ και Ανσαρού. Υπάρχουν επίορκοι δικαστικοί, διεφθαρμένοι πολιτικοί, χρηματισμός κρατικών παραγόντων και πολιτική δίωξη αντιπάλων.
Έτσι ο Γενικός Γραμματέας και οκτώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης, οδηγήθηκαν στην φυλακή, με  προσχηματικές κατηγορίες κατ' εντολή του πρωθυπουργού Σαμαρά. Σε αριθμό βουλευτών κατά παράβαση του «άρθρου 19» του Ο.Η.Ε  αντισυνταγματικά έχει απαγορευτεί η ελευθερία γνώμης, έκφρασης και λόγου.
Ελευθέριος Συναδινός Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: