Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ανοίξει τώρα ο φάκελος της Κύπρου. Παρά τα επίσημα και πιεστικά αιτήματα μας, η Βουλή κρατά κρυμμένα όλα τα στοιχεία για αυτή τη μείζονα εθνική υπόθεση.
Η προδοσία της Κύπρου παραμένει το πιο σκοτεινό μυστικό της μεταπολίτευσης και βαραίνει το καθεστώς που και σήμερα συνεχίζει να προδίδει τη χώρα.
Τιμή και Δόξα στους Ήρωες της ΕΛΔΥΚ, της Εθνικής Φρουράς, της Α’ Μοίρας Καταδρομών και σε όλους τους μαχητές που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία και την Ένωση.
Θυμίζουμε το ξεμπρόστιασμα των εκπροσώπων της μνημονιακής ψοφοδεξιάς και υπερασπιστών του ψευτοεθνάρχη στη Βουλή πέρσι τέτοια εποχή. Η Χούντα Σαμαρά ένα χρόνο κρατά παράνομα προφυλακισμένους τον Αρχηγό και 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την φρούδα ελπίδα ότι φωνή της Αλήθειας, η φωνή της Εθνικής Αντίστασης θα σιωπήσει.
Δεν λυγίζουμε, ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία συνεχίζεται
Γελοιοποιήθηκαν οι ανιστόρητοι του αντισυνταγματικού τόξου
Η Χρυσή Αυγή έφερε στη βουλή το ένοχο μυστικό της μεταπολίτευσης, την προδοσία της Κύπρου και τον βρώμικο ρόλο του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή. Έπειτα από επανειλημμένα αιτήματα για άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και παράδοση αντιγράφων καταθέσεων και πρακτικών στην κοινοβουλευτική μας ομάδα, ο εκπρόσωπός μας έφερε το ζήτημα στην ολομέλεια.
Η αφορμή δόθηκε από την κατάφωρη αδικία κατά των Κυπρίων προσφύγων και αδελφών μας, που αποκλείονται από τις ευεργετικές διατάξεις του σημερινού νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα. Στο αίτημά μας για άνοιγμα του φακέλου που έχει κατατεθεί ήδη τρεις φορές γραπτώς στο προεδρείο (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Ιούλιος 2013) απάντησε με ένα στόμα ο προεδρεύων του Σύριζα Δραγασάκης και η εκπρόσωπος της ΝΔ Βούλτεψη.
Είχαμε έτσι άλλη μία πρόβα συγκυβέρνησης από τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου. Ο Δραγασάκης είπε πως "η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του Συστήματος" και η Βούλτεψη πως "η εισβολή του Αττίλα έγινε στις 15 και 20 Ιουλίου" (!!!). Τους απαντήσαμε πως είναι γραφικοί, ψεύτες και ανιστόρητοι!
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
Αττίλας 1: 20 Ιουλίου 1974 - Αττίλας 2: 14 Αυγούστου 1974
Οι θεωρίες της Ρεπούση είναι πλέον παρελθόν. Βούλτεψη και ΝΔ ξαναγράφουν την Ιστορία...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: