Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Σαμαράς διαψεύδει Σαμαρά: “Χουντική μέθοδος η επίταξη” υποστήριζε το 2011

Σαμαράς διαψεύδει Σαμαρά: “Χουντική μέθοδος η επίταξη” υποστήριζε το 2011
Δεν έχει όρια ο συνεχής εξευτελισμός που υφίσταται ο παριστάνων τον πρωθυπουργό Αντώνης Σαμαράς, αφού συνεχώς έρχονται στο φως δηλώσεις του από το παρελθόν, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τα σημερινά του πεπραγμένα.
Ο Σαμαράς, ο οποίος χρησιμοποίησε την επίταξη στην περίπτωση της ΔΕΗ, ήταν ο ίδιος που τον Φεβρουάριο του 2011 επιτίθετο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (με το οποίο τώρα συγκυβερνά) για την προσπάθειά της να εμποδίσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις, με απαγόρευση των δημοτικών συναθροίσεων των αγροτών.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2011, λοιπόν, ο Σαμαράς κατηγορούσε την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι: «Φτάσατε στο σημείο να απαγορεύετε τη συνάθροιση! Και να συλλαμβάνετε ανθρώπους – στις Σέρρες – επειδή… “συναθροίστηκαν”. Το κακό δεν είναι μόνο ότι έτσι μας φέρνετε πίσω σε άλλες εποχές. Το πολύ χειρότερο είναι ότι έτσι επισπεύδετε και διευκολύνετε αυτό που υποτίθεται ότι θέλετε να αποφύγετε: Την κοινωνική έκρηξη! Αλλά εσείς – συνέχιζε σε ακόμη υψηλότερους τόνους- κάνετε ό,τι μπορείτε για να πυροδοτήσετε αυτά τα προβλήματα. Όταν αυξάνετε τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ πέρα από τα όρια ανοχής της κοινωνίας, οδηγείτε σε απείθεια. Και όταν αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές αντιδράσεις με εφαρμογή χουντικών μεθόδων, πυροδοτείτε την κοινωνική έκρηξη (σ.σ.: στο σημείο μάλιστα τον διέκοψαν τα χειροκροτήματα των «γαλάζιων» βουλευτών). Φορτώνετε πετρέλαιο, βενζίνη και δυναμίτη και ύστερα κάθεστε από πάνω και παίζετε με τα σπίρτα».
Που να φανταζόταν ο Τζέφρυ μέσα στο κενό περιεχόμενο της καυκάλας του ότι όσα κατηγορούσε τότε ο Σαμαράς θα τα έκανε στο έπακρον λίγα χρόνια αργότερα, όταν θα είχε τη θέση του πρωθυπουργού. Ότι θα χρησιμοποιούσε χουντικές μεθόδους, θα συλλάμβανε ανθρώπους, θα οδηγούσε σε απείθεια και θα πυροδοτούσε την κοινωνική έκρηξη.
Αν μάλιστα, σ’ όλα αυτά προσθέσουμε και τη πρωτοφανή στα χρονικά σκευωρία που έστησε σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, προς όφελος των αφεντικών του και των δικών του συντηρητικών συμφερόντων, καταλαβαίνετε ότι η αθλιότητα, η υποκρισία και ο απόλυτος εξευτελισμός είναι ταυτόσημα με τον Σαμαρά. Χρησιμοποιεί όλα όσα (δήθεν) κατηγορούσε παλαιότερα, αναδεικνυόμενος σε πολιτικό σαλταδόρο και απατεώνα ολκής.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: