Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ... «ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ»...


ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK O ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΔΕΙΤΕ γιατί Ανακρίτριες και Εισαγγελέας προφυλάκισαν τον Κούζηλο – Ποιο ήταν το σκεπτικό

Συγκεκριμένα στο σκεπτικό της προφυλάκισης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βάρυνε το γεγονός ότι ο βουλευτής Πειραιά απεικονίζεται σε βίντεο και φωτογραφίες στις 25 Ιανουαρίου 2014 στο Κερατσίνι να συμμετέχει σε πορεία Χρυσαυγιτών προς το κοινωνικό στέκι Ρεσάλτο στο οποίο πέταξαν πέτρες και καπνογόνα προκαλώντας ζημιές. Πέτρες πετάχτηκαν και σε διπλανά σπίτια και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο. Για την υπόθεση αυτή έχει υποβληθεί μήνυση από κατοίκους της περιοχής κατά παντός υπευθύνου, καθώς, όπως αναφέρουν, κινδύνευσαν και παιδιά από σπασμένα τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό τους οι δικαστικοί λειτουργοί αναφέρουν πως, ενώ ο βουλευτής γνώριζε την άσκηση ποινικής δίωξης και την έρευνα σε βάρος της Χρυσής Αυγής για αναλόγου ύφους επιθέσεις, συμμετείχε σε μία, τρεισήμισι μήνες μετά την άσκηση των διώξεων. Κατά συνέπεια πρέπει να κρατηθεί προσωρινά «προς αποφυγή τέλεσης νέων αξιοποίνων πράξεων».

- Οι εικόνες που έπαιξαν τα βρωμοκάναλα από την υποτιθέμενη επίθεση έδειχνε τα ακροαριστερά ρεμάλια του Ρεσάλτο να πετάνε γλάστρες από το μπαλκόνι στους Χρυσαυγίτες που περνούσαν από κάτω και να φωνάζουν φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Και τι πάει να πει κοινωνικό στέκι; Είναι κάτι σαν το Κατηχητικό παλιά η τα κέντρα νεότητος των Δήμων; Όλοι ξέρουμε ότι σε αυτά τα στέκια μαζεύονται τα ακροαριστερά ρεμάλια και φτιάχνουν μολότοφ η γίνονται οι διεργασίες οι γνωριμίες κλπ που καταλήγουν τελικά στην δημιουργία ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων. Ακροαριστερή τρομοκρατία δηλαδή θεσμοθετημένη και με την προστασία του κράτους και συριζο-ρημαδο κομμουνιστριών ανακριτριών.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: