Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αντιφασιστικός ανθρωπισμός: λυντσάρισαν γυναίκα επειδή πήγε σε εκδήλωση της ΧΑ!

antifaschiste-israel-banner
Ακόμη μία περίπτωση "αντιφασιστικής" επίθεσης - και μάλιστα αυτή την φορά σε γυναίκα- είχαμε στην Θεσσαλονίκη, μετά από πορεία της ΧΑ.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της το κόμμα: "Κράτος και παρακράτος, σε πλήρη συνεργασία και με απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους, εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Χθες βράδυ, αμέσως μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση για την Μακεδονία μας, όπου το επίσημο κράτος επέτρεψε και υπεράσπισε παράνομη αντισυγκέντρωση, Συναγωνίστρια δέχθηκε εντελώς απρόκλητα άνανδρη δολοφονική επίθεση από τουλάχιστον δεκαμελή, οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων αριστεριστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η Συναγωνίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου. Υποβλήθηκε μήνυση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία απολύτως σύλληψη."
Φυσικά γι' αυτή την υπόθεση δεν διαβάσατε τίποτε πουθενά, στα μεγάλα μήντια, δεν είδατε "εκθέσεις" της διεθνούς αμνηστείας και όλα τα υπόλοιπα που γίνονται εάν πέσει καμία σφαλιάρα σε κάποιον Πακιστανό και πολύ περισσότερο αν πειραχθεί η τρίχα, κάποιου από την ευρύτερη αριστερά.
Και δεν πρόκειται να τα δείτε, αφού στο πλαίσιο της "ανοιχτής κυνηγετικής περιόδου κατά των εθνικιστών" που κήρυξε η κυβέρνηση Σαμαρά, οι εθνικιστές έχουν αποανθρωποποιηθεί και αποτελούν "νόμιμους στόχους" για τον κάθε χρήσιμο ηλίθιο της Νέας Τάξης.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: