Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε την αφιέρωση του Παττακού, αλλά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος

Την βόμβα μεγατόνων του "Εμπρός" ότι ο "αντιχουντικός" Άδωνις Γεωργιάδης έχει βιβλίο με αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού προσπαθούν μάταια να κρύψουν κάτω από το χαλί τα διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Να θυμίσουμε πως για τον ίδιο ακριβώς και μοναδικό λόγο, ότι έχει δηλαδή στο σπίτι του βιβλίο με αφιέρωση του Παττακού, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παραμένει πολιτικός κρατούμενος του σάπιου καθεστώτως των επιόρκων.

Χθες το απόγευμα, που είδε το φως της δημοσιότητας η αποκάλυψη του "Εμπρός" χρήστες του twitter ρωτούσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη επιτακτικά για το θέμα. Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ήταν... αφοπλιστική: "Δεν κατάλαβα ποια είναι η κατηγορία; Ότι μου χάρισε το βιβλίο του;"
Όχι κ. Γεωργιάδη. Το ότι έχετε ένα βιβλίο, ακόμα και με ιδιόχειρη αφιέρωση δεν είναι παράνομο. Το παράνομο και αντισυνταγματικό είναι για το ίδιο βιβλίο ο Χρήστος Παππάς να παραμένει άδικα και χωρίς στοιχεία στη φυλακή, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Συναγωνιστές.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: