Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο φιλέλληνας, Νάιτζελ Φάρατζ κυρίαρχος στη Βρετανία «Επιτέλους οι πολίτες κατάλαβαν…»



Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στη Βρετανία οι πολίτες έκαναν την ανατροπή. Και έδωσε την πρωτιά και το μήνυμα να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση στον φιλέλληνα, Νάιτζελ Φάρατζ. Ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP της Βρετανίας δήλωσε σότι το ποσοστό που απέσπασε το Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου στις ευρωεκλογές, πρώτο με περίπου 29%,θα βοηθήσει στη μετάβαση της χώρας σε μία νέα πολιτική εποχή και ότι στις εθνικές εκλογές τον επόμενο χρόνο θα έχει στόχο τις περιθωριακές εκλογικές περιφέρειες.


«Ο λαϊκός στρατός του UKIP μίλησε απόψε και έδωσε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί στην πολιτική της χώρας τα τελευταία 100 χρόνια», δήλωσε ο Φάρατζ μετά την επανεκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο.
Μιλώντας από την πόλη-λιμάνι της Αγγλίας, το Σαουθάμπτον, ο Φάρατζ είπε: «Επιτέλους έγινε κατανοητό ότι ως μέλη αυτής της (Ευρωπαϊκής) Ένωσης δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε την ίδια μας τη χώρα και κυρίως δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Φάρατζ.
«Και σας υπόσχομαι ένα πράγμα: δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη. Μπορούμε να διαμορφώσουμε ισορροπία δυνάμεων με λιγότερες έδρες από αυτές που πήραν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες την τελευταία φορά», είπε ο Φάρατζ στους δημοσιογράφους αναφερόμενος στο κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, εταίρο στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Έτσι απλά…

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: