Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ


Γράφει ο Αντίοχος.Έχουν χάσει τα’ αυγά και τα καλάθια οι σιωνιστές με την αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών, όπως αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών. Έτσι, σε ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) για την (απόλυτα καταδικαστέα βεβαίως…) αιματηρή επίθεση –μέχρι τώρα- αγνώστων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελών και για μια άλλη επίθεση κατά εβραίων στο Παρίσι, οι σιωνιστές κάνουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους ευρωπαϊκούς λαούς για την ετυμηγορία τους στις ευρωεκλογές, δημιουργώντας υποψίες ακόμα και για τα πραγματικά κίνητρα της περίεργης επίθεσης. Ιδού το σιωνιστικό παραλήρημα:..

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την οδύνη του Ελληνικού Εβραϊσμού για το θάνατο τεσσάρων αθώων ανθρώπων, μετά από δολοφονική επίθεση αγνώστων στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, θύματα του μίσους, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού.Το θανάσιμο αυτό περιστατικό, μαζί με τον ξυλοδαρμό και τον άγριο τραυματισμό δύο νεαρών Εβραίων στο Παρίσι στο δρόμο τους για τη Συναγωγή, αποτελούν δύο τραγικά περιστατικά τα οποία, σε συνδυασμό με τη χρονική σύμπτωση και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, υπογραμμίζουν μια νέα, σκληρή πραγματικότητα.Δυστυχώς, τα γεγονότα αυτά στην καρδιά της Ευρώπης, δεν απέτρεψαν τη θεαματική είσοδο Νεοναζιστικών και ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρωβουλή, κομμάτων που υποκινούν το μίσος εναντίον των Εβραίων της Ευρώπης, εναντίον μειονοτήτων, εναντίον των «διαφορετικών» ανθρώπων και πολιτισμών.Μόλις 70 χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Ευρώπη φαίνεται να έχει ξεχάσει τι σημαίνει Ναζισμός και δεν έμαθε ποτέ τι σημαίνει Ολοκαύτωμα.Σήμερα που εμείς πενθούμε τα αθώα θύματα που έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας μιας βάρβαρης επίθεσης, οι δυνάμεις της άκρας δεξιάς και του νεοναζισμού υψώνουν απειλητικά το ανάστημά τους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από αύριο όλοι μαζί πρέπει να εργασθούμε για να μην ξανασυμβεί».

(ΥΓ): Και που να συλλάβουν οι βελγικές και οι γαλλικές αρχές τους δράστες και να αποδειχθεί ότι ήταν μουσουλμάνοι λαθρό. Τότε να δούμε τι θα λένε οι σιωνιστές. Αλλά, όλως περιέργως, ούτε η  βελγική αστυνομία ούτε η γαλλική έχουν συλλάβει τους δράστες… Περιέργως, γιατί και ικανότατες είναι και –ειδικά για την εγκληματική επίθεση των Βρυξελλών- έχουν εξαπολυθεί κατά των τρομοκρατών «λυτοί και δεμένοι», που λέμε (CIA, Μοσάντ κ.λπ.). Ή μήπως όχι;

www.ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: