Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!


Εδώ και τρείς μέρες ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ στη Μυτιλήνη καλούσαν με αφίσες αριστερών οργανώσεων σε πορεία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά η Αστυνομία ξεκάθαρα ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ…. Αλλιώς πως μπορούν να εξηγηθούν τα γεγονότα που ακολούθησαν… Στις 6 το απόγευμα η πορεία ξεκίνησε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στην διαδρομή, γύρω στις 7 κάνουν έναν «διάλλειμα» για να ισοπεδώσουν το κατάστημα ενός Εθνικιστή.  

Στις 7 και 30 η πορεία φτάνει στην Τ.Ο. της Μυτιλήνης με συνθήματα ενώ στην είσοδο εκείνη την στιγμή υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι όμως αποχωρούν (ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ;) και ομάδα κουκουλοφόρων εισέρχεται στην πολυκατοικία, ενώ δεύτερη ομάδα από το δρόμο συνδυαστικά επιτίθεται με μολότωφ και πέτρες…!!! ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ… Μερικά λεπτά νωρίτερα Αστυνομικοί «συνιστούσαν» σε Χρυσαυγίτες που βρίσκονταν στο σημείο να αποχωρήσουν «για το καλό τους»…!!!

Η μανία των άπλυτων παρακρατικών κουκουλοφόρων στράφηκε και κατά των γειτόνων και των ιδιοκτητών παρακείμενων καταστημάτων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τα επεισόδια , τις πέτρες και τις μολότωφ που πέρναγαν πάνω από τα κεφάλια τους με αποτέλεσμα να επιτεθούν και σε αυτούς και στα καταστήματά τους προκαλώντες φθορές σε ολόκληρη την γειτονία…!!!

Είναι ξεκάθαρο, πως σχεδιάστηκε και από πού εκτελέστηκε… Δεν χωράει καμιά αμφιβολία… www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: