Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Στρατηγός Συναδινός: “Πέφτει η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου - Έλληνες ψηλά το κεφάλι!”

Στρατηγός Συναδινός: “Πέφτει η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου - Έλληνες ψηλά το κεφάλι!”
Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός απέστειλε την παρακάτω επιστολή με αφορμή την Νίκη της Χρυσής Αυγής
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος
Αγαπητές/οι Φίλες/οι, Εθνικιστές και Πατριώτες,
Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, το Σαμαροβενιζελικό καθεστώς χρησιμοποιώντας εντέχνως την πολιτική των διλημμάτων κατάφερε να ξεγελάσει και να υφαρπάξει τη ψήφο των Ελλήνων, σπέρνοντας το φόβο και την αβεβαιότητα της οικονομικής και κοινωνικής, δήθεν, καταστροφής. Κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής τους θητείας συνέχισαν, στο ίδιο μοτίβο και τακτική, περί της αναγκαιότητας εφαρμογής σκληρών και απάνθρωπων μέτρων με υποτιθέμενο σκοπό την έξοδο από την κρίση. Πραγματικός τους όμως στόχος ήταν και είναι η κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή ασέλγεια της νοημοσύνης μας, μήπως και επιβιώσουν πολιτικά.
Στις χθεσινές όμως εκλογές ανάδειξης των νέων ευρωβουλευτών το χαστούκι που εισέπραξαν ήταν ηχηρότατο. Τα πολιτικά τους τεχνάσματα έπαψαν να φοβίζουν και να κοροϊδεύουν το λαό. Με μια απλή ανάγνωση των αριθμών, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να σταθεί. Η ισχνή της κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η απώλεια της πρωτιάς για τη ΝΔ σε συνδυασμό με τη μείωση της εκλογικής της επιρροής, ο καταποντισμός της κυβερνητικής «εταίρας» αλλά προπαντών η ανάδειξη του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή ως τρίτη εκλογική δύναμη αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Μην πεις ποτέ «προδότη» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.
α) Για προσβολή προσωπικότητας,
β) Για περιύβριση αρχής και
γ) Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού.
Ο συνεχής αγώνας μας αποφέρει καρπούς. Αποδεικνύεται η πολιτική σκευωρία κατά του Αρχηγού, της κοινοβουλευτικής ομάδας και των υπολοίπων στελεχών. Μετά από τόση λασπολογία, διώξεις, κατασκευασμένο κατηγορητήριο και προπαγάνδα ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή διατήρησε συμπαγή και ακλόνητο τον κορμό του αλλά και αύξησε τα ποσοστά του, τόσο σε Αυτοδιοικητικό όσο και Εθνικό επίπεδο. Αποκαλύπτουμε, συν το χρόνω, το «κρατικό τους μυστικό»: προδίδουν τους πάντες και τα πάντα για να συνεχίσουν να νέμονται την εξουσία. Ο καιρός όμως γαρ εγγύς…...
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Που με και μας στήριξαν ηθικά και πνευματικά, πόσο μάλλον έμπρακτα τιμώντας με/μας με τη ψήφο τους. Υπόσχομαι ότι δε θα τους αφήσω σε ησυχία. Δε θα τους επιτρέψω να εφαρμόζουν ανθελληνικές πολιτικές. Μακάρι να μπορούσα να σφίξω όλων εσάς το χέρι. Νοιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη και είμαι έτοιμος να σας τα ανταποδώσω.
Η εμπιστοσύνη σας στα συγκεκριμένα πρόσωπα που επιλέξατε να σας εκπροσωπήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει συμβολικά την πίστη σας στα Εθνικά μας ιδεώδη, την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια. Να είστε πάντα καλά και ποτέ να μην σκύψετε το κεφάλι. Οι καιροί ου μενετοί.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: