Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ στις Σέρρες συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και εκλογική νοθεία

Πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ στις Σέρρες συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και εκλογική νοθεία
Οι λίγοι εναπομείναντες υποστηρικτές του απερχόμενου πρωθυπουργού φαίνεται πως ακόμα δεν κατάφεραν να συνέλθουν από τον εκλογικό διασυρμό που υπέστη η παράταξη τους την περασμένη Κυριακή και κυριευμένοι από πανικό εφευρίσκουν διάφορους τρόπους για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα της κάλπης.
Στις Σέρρες, το πάλαι ποτέ «άπαρτο κάστρο» της Νέας Δημοκρατίας, συνελήφθη, κατόπιν καταγγελίας, δικηγόρος και πρωτοκλασάτο στέλεχος της γαλάζιας παράταξης, διότι, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, το άτομο αυτό με την πλαστή ιδιότητα του εκλογικού αντιπροσώπου πήρε το σάκο με τα αποτελέσματα της κάλπης της προηγούμενης Κυριακής στο σπίτι του και σήμερα, πάλι με την ίδια πλαστή ταυτότητα, παρουσιάστηκε σε εκλογικό τμήμα του νομού Σερρών, για να επιβλέψει την όλη διαδικασία.
Η Τοπική Οργάνωση Σερρών της Χρυσής Αυγής επικαλέστηκε όλα τα νόμιμα κι ένδικα μέσα και απαίτησε την ακύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των δύο Κυριακών στο τμήμα όπου «διορίστηκε» το εν λόγω άτομο. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσο για να παραμείνει στην εξουσία, αλλά δεν έχει υπολογίσει πως την τελική απόφαση για την τύχη της θα την λάβει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.
Η καλπονοθεία, οι απειλές και οι προβοκάτσιες του συστήματος θα πέσουν στο κενό. Σήμερα η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου μετράει ώρες μέχρι την οριστική κατάρρευση της και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: