Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !

Οντέρ Μουμίν : Σε περίπτωση εκλογής του Παυλίδη ο νομός Ροδόπης θα εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο με 6 μέλη της μειονότητας
4b34110ec8cbbd2a2f61cbc907d69994_XL Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τους ομογενείς μου που με 5.578 ψήφους με έβγαλαν πρώτο από όλους τους συνδυασμούς στον νομό Ροδόπης. Να σας βοηθά όλους ο Αλλάχ.
Με αγάπη αγκαλιάζουμε και τους ψηφοφόρους μας που δεν προτίμησαν τον συνδυασμό μας στη πρώτη Κυριακή.
Στόχος μας την δεύτερη Κυριακή είναι οι ψήφοι του Γιώργου Παυλίδη και του συνδυασμού της Περιφερειακής Αναγέννησης να διπλασιαστούν σε κάθε σπίτι, σε κάθε χωριό και σε κάθε κάλπη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης εβδομάδας ο συνδυασμός Περιφερειακή αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη είχε μια διαφορά 25.200 ψήφων, ήτοι 7,17% από τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Φαίνεται αδύνατο αυτή η διαφορά να κλείσει την δεύτερη Κυριακή.
Το σημείο που πρέπει να προσεχθεί εδώ σχετικά με την ισχυρή εκπροσώπηση της μειονότητας μας, είναι πως σε περίπτωση εκλογής της Περιφερειακή Αναγέννησης του Γιώργου Παυλίδη θα υπάρχουν 6 μέλη της τουρκομουσουλμανικής μειονότητας. Σε περίπτωση εκλογής του Παυλίδη ο νομός Ροδόπης θα εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο με 6 μέλη της μειονότητας. Ο αντίστοιχος αριθμός στην λίστα του κ. Γιαννακίδη είναι 4.
Με την ελπίδα πως οι μειονοτικοί ψηφοφόροι θα πράξουν τα δέοντα προς αυτή την κατεύθυνση, εύχομαι τα αποτελέσματα της επόμενης εβδομάδας να αποβούν καλότυχα.
 Με σεβασμό
Δικηγόρος Οντέρ Μουμίν 
Περ.Ρόντοπ Ρουζγκαρί 22/5/2013
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: