Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Η Ευρώπη των Πατρίδων Ανατέλλει: σαρωτική εθνικιστική Νίκη!
Σήμερα αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά ο πραγματικός φόβος του διεθνούς κεφαλαίου και των υποτακτικών του, όπως αυτός εκφράστηκε αμέσως μετά τον εθνικιστικό θρίαμβο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012.
Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη απ' άκρη σ' άκρη, απειλώντας να γκρεμίσει το σαθρό οικοδόμημα των Βρυξελλών, το τερατούργημα των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων.
Πέραν της Ελλάδος, όπου το ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημείωσε μια περίτρανη Νίκη καταλαμβάνοντας 3 έδρες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ολόκληρη η Ευρώπη φλέγεται πια από την θέληση των ευρωπαϊκών Λαών να αντισταθούν στην παγκοσμιοποίηση και στον εθνοκτόνο διεθνισμό.
Στη Γαλλία, το Front National της Μαρίν Λεπέν κατέλαβε την πρώτη θέση με 24,96%, εκλέγοντας 24 ευρωβουλευτές από τους 74 της Γαλλίας στο ευρωκοινοβούλιο.
Στη Γερμανία, το εθνικοδημοκρατικό NPD απέσπασε το 1% και μια έδρα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Στην Αυστρία, το κόμμα της Ελευθερίας, FPO, εξασφάλισε το 20% περίπου των ψήφων, ενώ το Λαϊκό Κόμμα στη Δανία παίρνει 27% και 4 από τις 13 έδρες της Δανίας στην ευρωβουλή.
Στην Πολωνία επίσης, το Κογκρέσο της Νέας Δεξιάς λαμβάνει 7,2% και θα εκπροσωπείται από 4 ευρωβουλευτές. Στην Ουγγαρία το Jobbik καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις εκλογές, με 15% και 3 έδρες.
Στην Αγγλία, οι ευρωσκεπτικιστές του UKIP κατέλαβαν 23 από τις 74 βρετανικές έδρες, ενώ το BNP του Νικ Γκρίφιν, έλαβε ποσοστό 1,2%.
Εκείνο το οποίο κατέδειξαν οι ευρωεκλογές αναμφίβολα, είναι η στροφή των ευρωπαϊκών Λαών προς τις εθνικές δυνάμεις και τα εθνικιστικά Κινήματα τα οποία αγωνίζονται για μια Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους και τους παγκόσμιους επικυρίαρχους.
Η Ευρώπη των Εθνών ανατέλλει ξανά!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: