Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ελεύθερος ο Γιάννος με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό! Αιτιολογία: Δεν ήταν Χρυσαυγίτης…!!

Θυμίζουμε εν τάχει την υπόθεση: Επί τη αποκαλύψει της Λίστας Λαγκάρντ βρέθηκε ένας λογαριασμός της συζύγου του Γ. Παπαντωνίου, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθούν. Αμέσως μετά ο εν λόγω υπουργός της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εμπλεκόμενος σε πολλές περιπτώσεις διαφθοράς, μίζας και ρεμούλας, για τις οποίες δεν έχει απολογηθεί ακόμα.


Εν τέλει πέρασε ανακριτή για το ζήτημα του «ανεξήγητου» λογαριασμού και κρίθηκε ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος και αυτός και η γυναίκα του με εγγύηση ύψους (κρατηθείτε…) 100.000 ευρώ και 50.000 ευρώ αντιστοίχως. Κοινώς βρέθηκε με «ανεξήγητο» χρήμα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ και θα πληρώσει 150.000 ευρώ και… καθάρισε.
Λέτε να έπαιξε ρόλο το κομματικό παρελθόν του Παπαντωνίου, ώστε να αφεθεί ελεύθερος με αυτή την εγγύηση – ανέκδοτο; Προφανώς έπαιξε ρόλο το ότι δεν ήταν Χρυσαυγίτης, γιατί τότε θα είχε κριθεί προφυλακιστέος από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, ακόμα και αν δεν υπήρχε κανένα στοιχείο ή κατηγορία εις βάρος του.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: