Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Απάντηση στους λασπολόγους: Όταν η Χρυσή Αυγή υπερψήφιζε την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους

Απάντηση στους λασπολόγους: Όταν η Χρυσή Αυγή υπερψήφιζε την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους
Ασθενή μνήμη φαίνεται να έχουν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος και του συνταγματικού τόξου. Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εκ νέου συκοφάντησης του πολιτικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου διατείνονται κάποιοι πως ποτέ δεν συντάχθηκαν με τροπολογία ή νομοσχέδιο που ψήφισε η Χρυσή Αυγή.
Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με πλούσια κοινοβουλευτική παρουσία και κοινωνική πολιτική δράση, την οποία τα φερέφωνα των νταβατζήδων θέλουν να αποκρύψουν. Γνώμονας της κοινοβουλευτικής στάσης του κόμματος ήταν ανέκαθεν το εθνικό συμφέρον.
Γι΄ αυτό και τον Ιανουάριο του 2013 η Χρυσή Αυγή, αφού ξεσκέπασε τον πράκτορα της Άγκυρας, βουλευτή του Πασόκ Χατζηοσμάν, υπερψήφισε μαζί με τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους που έβαζε φρένο στα ανθελληνικά σχέδια του τουρκικού προξενείου στην Θράκη. Κάτι που έφερε στα όρια της παράκρουσης το Πασόκ και την Ρεπούση της Δημάρ.
Για όσους το... ξέχασαν, τους παραθέτουμε τους κάτωθι συνδέσμους που περιγράφουν την εν λόγω κοινοβουλευτική στάση της Χρυσής Αυγής:
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: