Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Νικ Γκρίφιν καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά στην ευρωβουλή


Ο Βρετανός εθνικιστής ευρωβουλευτής και  μεγάλος φιλέλληνας Νικ Γκρίφιν κατά την ομιλία του στην ευρωβουλή αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Παραλλήλισε το καθεστώς της Βόρειας Κορέας με την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά  η οποία κλείνει στη φυλακή τους βουλευτές τους Χρυσής Αυγή με χαλκευμένες κατηγορίες και τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά. Κατήγγειλε την υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παραπονιέται δικαίως για την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα, στην οποία δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και κωφεύει για τις πολιτικές διώξεις κατά εκλεγμένων βουλευτών στην Ελλάδα, θέτοντας τον ευρωκοινοβούλιο προ των ευθυνών του.
Όλη η ομιλία του:
Κύριε Πρόεδρε, όλοι μας συμφωνούμε ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Β. Κορέας αποτελεί ντροπή για την δημοκρατία.
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο κλείνει στη φυλακή τους αντιπάλους του με χαλκευμένες κατηγορίες και που τους κρατά προφυλακισμένους ακόμα κι όταν έρχεται στη δημοσιότητα υλικό που αποδεικνύει ότι τα κίνητρα των διώξεων είναι πολιτικά;
Τι αξία έχει ένα καθεστώς το οποίο διατείνεται πως εξασφαλίζει τη διενέργεια ελεύθερων εκλογών αλλά συλλαμβάνει τους αντιπάλους του για να τους αποτρέψει από το να συλλέξουν και να παραδώσουν τις απαιτούμενες 300.000 υπογραφές για την επιβίωση τους;
Εάν όλα αυτά συνέβαιναν στην Β. Κορέα τότε δικαίως θα τα καταδικάζατε, αλλά τα θύματα των παραδειγμάτων αυτών είναι στην πρώτη περίπτωση Έλληνες και στη δεύτερη Ιταλοί, γιατί η συστηματική καταστολή εναντίον των ακτιβιστών της Forza Nuova έχει λάβει χώρα εκεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Σταματήστε λοιπόν να παραπονιέστε για την κατάσταση στη Β. Κορέα, είναι τουλάχιστον υποκριτικό, και υπερασπιστείτε το δικαίωμα των Ευρωπαίων ψηφοφόρων να επιλέξουν τη Χρυσή Αυγή ή τη Forza Nuova, αν αυτό επιθυμούν.
Δεν έχετε καμία εξουσία να αλλάξετε την κατάσταση στη Β. Κορέα, αν και πράγματι το καθεστώς της είναι χυδαίο και κομμουνιστικό. Θα μπορούσατε όμως να δώσετε την εντολή στις κατοχικές κυβερνήσεις που ελέγχετε να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ιταλία. Μη κρίνετε άλλους για εγκλήματα που εσείς οι ίδιοι έχετε διαπράξει.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: