Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΗΜΑΖΑΝ (ΚΑΙ) ΤΗ ΛΕΣΒΟ

images 
Μια ακόμα ληστοσυμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, που ρήμαζε τον τόπο, εξαρθρώθηκε στη Μυτιλήνη.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, τρείς (3) Αλβανοί ηλικίας 24, 27 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος τριών (3) ακόμη ομοεθνών-συνεργών τους-ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της Χώρας.
Οι τρεις κλεφταράδες συνελήφθησαν στην περιοχή «Πυργί» της Λέσβου, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, που επέβαιναν. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο κουκούλες, γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις συλληφθέντες και τρεις ακόμη ομοεθνείς τους, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει τον τελευταίο καιρό (19) τουλάχιστον κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες. Οι κλοπές έγιναν στην πόλη της Μυτιλήνης και στις περιοχές, Αλυφαντά, Πάμφιλα, Πληγώνι, Αφάλωνας, Κεραμειά, Ίππειος και Παναγιούδα της Λέσβου, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: