Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν το μήνυμα της Νίκης από το κατάμεστο Δημαρχείο Περάματος - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αντιπεριφέρειας Πειραιά του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αττική". Εκατοντάδες Έλληνες γέμισαν το δημαρχείο Περάματος δίνοντας βροντερό μήνυμα στους παπαγάλους της ενημέρωσης που διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται "υπό διάλυση".

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής κατά την είσοδό τους καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο φανερώνοντας για ακόμη μια φορά την μεγάλη στήριξη που έχουν για τον έντιμο αγώνα που κάνουν.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης Δυτική Αττικής και πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. Ευάγγελς.ος Μπαρμπούρης ο οποιος τόνισε ότι η ψήφος στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι καθαρά πολιτική ψήφο


Εν συνεχεία έγινε ονομαστική παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχάλης Παπαδημητρίου αναφέρθηκε τους αγώνες των προφυλακισμένων βουλευτώς της Χρυσής Αυγής στις παράνομε διώξεις που υφίστανται τονίζοντας ότι οι εκλογές του Μαίου θα είναι το τέλος της κλεπτοκρατίας.

Ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Κούζηλος αναφέρθηκε στην συνταγματική εκτροπή από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά Δεβελέκος Σωτήριος είπε ότι η Ελληνική Αυγή είναι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός συνδυασμός που γεμίζει αίθουσες και πλατείες με χιλιάδες Έλληνες και αυτό θα καταγραφεί στις εκλογές που έρχονται.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κυριτσόπουλος Χρήστος μίλησε για τα «εγκλήματα» της αριστεράς σε συνεργασία με την ανθελληνική κυβέρνηση που έφεραν την  ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη σε άθλια κατάσταση.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Περικλής Μουλιανάκης ανέλυσε το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής. Παράλληλα αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχθηκε για την ματαίωση της παρουσίασης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις νέες αποκαλύψεις για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής που στήθηκε από κυβερνητικούς κύκλους.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της ΝΔ και την συνταγματική εκτροπή που ομολόγησε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Εν συνεχεία αναγνώστηκαν τα αγωνιστικά μηνύματα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

και του Γιάννη Λαγού που βρίσκονται άδικα και παράνομα προφυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής.

Η εκδήλωση τελείωσε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Περάματος.

Δείτε τα βίντεο του Makeleio.gr με τις δηλώσεις του Η. Κασιδιάρη και του Η. Παναγιώταρου, καθώς και τα πλάνα από την παρουσίαση.




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: