Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος - Φωτορεπορτάζ


Η Χρυσή Αυγή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησε την μνήμη των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από τους άνανδρους κομμουνιστές την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944. Εκατοντάδες Συναγωνιστών συγκεντρώθηκαν για να αποδώσουν Τιμές στο Μνημείο των Ηρώων που έχει εγκαταλειφθεί από την πολιτεία. 

Πιστοί στον αγώνα ενάντια στην Λήθη, επιλέγουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε όσους έπεσαν στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία. Με γνώμονα ότι η Ιστορία είναι πυξίδα και φάρος άνευ του οποίου ένας λαός είναι καταδικασμένος να βιώνει διαρκώς τις ίδιες επίπονες καταστάσεις, εκατοντάδες Συναγωνιστών παρευρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Γραμματικό, για να αποτίσουν Τιμή στους πεσόντες της Χωροφυλακής.

Μπροστάρης της εκδήλωσης ήταν η Σημαία της «Πανελλήνιας Ένωσης Οικογενειών Φονευθέντων Οπλιτών Χωροφυλακής».
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τον λόγο μετά έλαβε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπατών – Αρτέμιδας, Γερακόπουλος Γρηγόριος, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να αναλάβει η «Ελληνική Αυγή» την διοίκηση των δήμων και των κοινοτήτων, ώστε να αρχίσει το έργο της κάθαρσης από την αυτοδιοίκηση.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Σταύρος Κρίκος, ο οποίος εξήρε την συμβολή των Σωμάτων Ασφαλείας στην διαφύλαξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας στον ρου των Αιώνων.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής και υποψήφιος με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά», Γιώργος Μπελεκούκιας, ανέλυσε το ιστορικό πλαίσιο της σφαγής των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ανέλυσε τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και της συμβολής της Χρυσής Αυγής στον Αγώνα για να απαλλαγεί η Ελλάδα από την χούντα των τοκογλύφων.
Ακολούθησε τρισάγιο για τις Ψυχές των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από πλευράς τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής



Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο προς Τιμή των Ηρώων που έπεσαν υπέρ του Έθνους.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: