Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” - Φωτορεπορτάζ

Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” - Φωτορεπορτάζ
Το μήνυμα της Νίκης στις ερχόμενες εκλογές έστειλαν εκατοντάδες Αθηναίοι που κατέκλυσαν την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών.

Την ίδια ώρα που ο υποτακτικός των τοκογλύφων Σαμαράς υποδεχόταν το αφεντικό Μέρκελ (την οποία υποδέχτηκαν καταλλήλως οι Έλληνες Εθνικιστές), η Χρυσή Αυγή παρουσίαζε το περιφερειακό ψηφοδέλτιο για την Αττική.

Παρά τις απαγορεύσεις, την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, τον άσχημο καιρό και την τρομοκρατία από τα ΜΜΕ (μέχρι και προειδοποίηση για βόμβα στην αίθουσα της παρουσίασης έκανε το παρακράτος), η αίθουσα αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πολύ μικρή, καθώς γέμισε ασφυκτικά από τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου, η οποία αφού παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του τομέα απαίτησε την άμεση αποφυλάκιση των παράνομα εγκλείστων Συναγωνιστών, η αθωότητα των οποίων έχει αποδειχθεί.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Ανδρέας Φωτόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" για τον Βόρειο Τομέα, τονίζοντας πως η Νίκη είναι κοντά.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ιωάννης Μεγάλης προειδοποίησε τους σκευωρούς πως θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και πως κανένα έγκλημα κατά του Έθνους και αθώων ανθρώπων δεν θα μείνει ατιμώρητο.

O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ευάγγελος Μπαρμπούρης (πρόεδρος ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α) τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" δεν απαρτίζεται από "πολιτικά τζάκια", αλλά από καθημερινούς πολίτες που διαθέτουν Πίστη στον Αγώνα και θέληση να αλλάξουν την Αττική.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Κωνσταντινίδης τόνισε πως ο Αγώνας δίνεται για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, για τους αδίκως και παράνομα φυλακισμένους βουλευτές μας, αλλά και για όλον τον ελληνικό λαό που μαστίζεται από τις βάρβαρες μνημονιακές ανθελληνικές πολιτικές.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, επισήμανε πως ακόμα ένας Συναγωνιστής, ο Γραμματέας της Τοπικής Πειραιά, Θωμάς Μπαρέκας προφυλακίστηκε δίχως στοιχεία από την "ανεξάρτητη Δικαιοσύνη". Όλοι οι παντελώς αθώοι Συναγωνιστές θα βρουν σύντομα το δίκιο τους, όταν η μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία θα καταρρεύσει πλήρως.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου δήλωσε πως η "Ελληνική Αυγή για την Αττική" θα βάλει τέλος στην εγκατάλειψη των νήσων από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Παύλος Κτιστάκης κατέδειξε την υποκρισία της μνημονιακής κυβέρνησης που στήνει επικοινωνιακά σόου με έξοδο στις αγορές τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πένεται!

Δυναμικούς χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή", Νίκος Κούζηλος, ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος.




Η μητέρα του υποψηφίου Περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία", Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Δάφνη διάβασε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα έγκλειστου Συναγωνιστή.

Ακολούθως, η Συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα φυλακισμένου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Η συναγωνίστρια Νικόλ Μπενέκη ανέγνωσε το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα έγκλειστου βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του τόνισε πως Νικητής βγαίνει πάντα αυτός που έχει δίκιο και στις 25 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα αναφωνήσει για τους προδότες: "Τελειώσαμε, τους δέσαμε, γεια σας"! Κατέδειξε την παραδικαστική παράγκα που καλύπτει τις πομπές των προδοτών και φυλακίζει παράνομα τους αθώους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως μόνο μια βόμβα υπάρχει στην εκδήλωση και αυτοί είναι όλοι οι συμμετέχοντες, οι χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που στις 18 και 25 Μάιου θα τινάξουν το σάπιο πολιτικό σκηνικό. Όσο για τις αποκαλύψεις που έρχονται κάθε μέρα στο φως κατά της Χρυσής Αυγής είναι εντελώς για γέλια, ενώ για την συγκλονιστική ομολογία Μπαλτάκου δεν μιλάει κανείς. Ο πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτα και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές όπως πάντα μέχρι την τελική Νίκη!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το αγωνιστικό ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τα κελιά της Τιμής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. 

Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: